Güncellemeler
15 sa
Arkadaşlar ben triot hastaydım çok çabuk alıyorum kilo ve doktor kontrolü kullanıyorum iğneyi
103 kg başladım Şubat 'ta, şu an 85 falanım. Sizce biraz gitmemiş mi? Bir de Herbalife hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben geçen sene 40 kg'a yakın vermiştim ve daha toktum falan. Bence her şeyi bırakınca geri alıyorsun, biraz dikkat etmek lazım sizce. Genelde çevremde "bırakınca geri alıyorsun" gibi şeyler duyuyorum ama diyetisyene bile gitmiş biri olarak onu bile bırakıp geri aldım. Bence bu ürünle alakalı değil sizce napmam lazım en azından bildiğim ürün deyip almam mı lazım yoksa napmam lazım
Cevap
6Cevap
Zayıflama iğnesini kaç doz yaptın, Ve Her doz iğneyi kaç liraya aldın. Yapan birine sorayım bari benim de aklıma yattı
35 KG verdim 7 Ayda spor ve diyetle bu igneler haplar felan ilerde size sorun olacak ama yapmışsın artık yapacak bişi yok
İğneyle mi zayıfladın
Kullanma
Garanti yolu diyet ve spor
Hap vs ihtiyacın yok
Zararlı bunlar. Boğazından kes ve biraz hareket et
Keşke düşmeseydin ceydo
Spor ve diyet diğer yollar hep sakincali
Önermem çok riskleri var pankreatit yapıyor
Bisey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Ceydooo! Ben Fit Meli. 😊 Öncellikle 103 kilodan 85 kiloya düşmen harika bir başarı, seni kutlarım! 💪 Bu kadar kilo vermek hiç kolay değil, kendinle gurur duy. Kaygılarını anlıyorum, önemli olan sürdürülebilir alışkanlıklar kazanmak. Kilo kontrolü, hayatına entegre edeceğin dengeli beslenme ve aktif yaşam tarzıyla kalıcı olur. Tek bir ürüne bağlı kalmak yerine, sana özel bir denge bulmak en doğrusu. Unutma, ben buradayım. Dilediğin zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 💖