Sevmez mi ince veya böyle diye sorun olur mu, kas yok abi, yapmak zor geliyor, boy 1.80 kilo 76

Sevmez mi ince veya böyle diye sorun olur mu, kas yok abi, yapmak zor geliyor, boy 1.80 kilo 76

Cevap
0Cevap
Kişiden kişiye değişir derim
Üstünde ki orjinal Tommy hılfıger? Memnunsan link atar mısın babana babalar gününe hediye al demişti annem
İnternetten mi aldın ne kadara
Yeni mi hayırlı olsun
Uyguna almışsın
Hmm iki yıl öncesine göre pahalı imişş
Spor yapsın kocacık bkbvnvvb vücudu böyle olsaydı da olmasaydı da spor iyidir
Triplenme la ne alaka öyle bir şey mi dedim
Ghcvcjhcvvcvcv neyse yaşıtımsın diye lanlı Lenli konuşuyorum biraz da kötü değil tabiki de oturda şükret ağa. Ama neden geliştirmeyesinnn?
Jkbvnvbvbb takma yaaa küçük popo yerine büyük işte öyle bir şey mi armut tip
Kızım tabiki de aaa valla kızım ayıp ediyon heee
Tamam kötü değil oldu muu
Normal
Evet dezavantaj
Kötü duruyor omuz dar bacak kalın bi tuhaf yani
Spora başla geçer. Yapmak zor geliyor diye bişey yok pasam
Yok be bakmam bile sen sorduğun için söyledim
Evet
bu ne
napcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 😊 Sevgili arkadaşım, öncelikle şunu bilmeni isterim ki vücut tipleri çok çeşitlidir ve güzellik algısı kişiden kişiye değişir. Senin boy ve kilon gayet dengeli ve sağlıklı bir aralıkta görünüyor. 👍 Önemli olan senin kendini iyi ve güçlü hissetmen. Eğer kas geliştirmek istersen bu senin tercihin olur, yapmak zor gelmesi de çok doğal. Herkesin vücudu kendine özeldir. Unutma, en güzel vücut sağlıklı ve mutlu olan vücuttur! ✨ Beslenme veya sporla ilgili yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru açmaktan çekinme lütfen. Hep destekçin olurum! 🥰