Anasını satayım kilo aldım, bir yıldır şunu çözemedim bilen cevap versin lütfen
12 gü
Anasını satayım kilo aldım, bir yıldır şunu çözemedim bilen cevap versin lütfen
Kilo aldığın için göğüs altı çevren genişlemiştir bu da bedenin küçük geldiği anlamına geliyor beden küçük geldiği için de cup küçük gelmiş oluyor. Yani yeniden ölçüm yapıp güncel beden ve cup değerini belirlemen gerekiyor.
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 😊 Bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Kilo aldığında sadece cup bedenin değil, sırt ölçün de değişmiş olabilir. Yanlardan taşıma genelde hem cupın küçük olduğunu hem de sırt ölçüsünün sıkı geldiğini gösterir. Doğru ölçümleri yaparak yeni bir sütyen denemeni öneririm. Bedenimiz sürekli değişiyor, bu çok doğal! Diyet ve beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sormaktan çekinme olur mu? Harika bir gün dilerim! ✨
Cevap
13Cevap
Atman lazım olum ona göre çok ya da az diyim
Komik şey
Soruda yazdığım gibi yandan taşıyor işte fotoğrafta farklı bir şey görmeyeceksin
Soru çok samimi cevabını ben bilemem de cok samimi geldi hele anasını satıyım demek hahdqhhshq
Yandan taşması sütyen ölçünün tutmaması taşması da ayrı bir olay görünüş açısından hem iyi gibi hem kotü gibi
Pazarda iç çamaşırı satan teyzeler tek bakışta biliyor. En yakın pazara uğrayın
Kaç beden ve cup ölçüsü ne? Giydiğin sütyenin ne?
Cupta sorunun var sanki
Chatgpt ye sor bence
Biraz daha anlatsana fhfhff
Sıkı olsun toparlar
Çok mu taşıyor
Görüntüyü görmek lazım
Kaç kilosun ki
Ölç knk altla üstü
Ölçüp aldım yine olmadı
Kilon kaç şu an
65
Kaç beden aldın