Nasılki, orta çağ avurupasında erkeklerin topuklu ayakkabılarının cm' i soyluluk değerlerine belirlediği gibi.. :ss

Erkek dedigin/kadin dedigin... kavramlari çökmeli artik, butun dünyada 'kusurlarinla guzelsin' mottosu yaygınlaşıyor oyle ki sifir beden iyidir politikasi yuzunden V&S iflas etmeye başladı siz düşünün. Asiri abarti bir durum yoksa eger insanlar nasil mutluysa oyle olmali
Baklava. Bunun sebebi de evet guzel gorunuyor bunu kenara biraktim. Saglam kafa saglam vucutta bulunur diye bosa dememisler. Baklavasi olmasa bile duzenli spor yapmasini isterim. Ben oyleyim çünkü sporu severim. Evde koltukta gobegini, kalcasini yaglandiran bir erkek istemem.
Kadını başının taci yapsın yeterli 😏
Teşekkürler
Baklava olmasada kiloda olmasin be o kadar
Cevap
4Cevap
Lutfen hic birini tasimasin. Nasilki erkekler bakimli ve formunda kadin istiyor bizde oyle erkek istiyoruz beyler
Gözlerinde tebessüm cebinde de biraz para taşımalı 😁
Diğer erkekler neresinde ne taşır bilemem ama sevdiğim adam kalbinde beni taşısın yeter.
Ufff çok ağır oldu
bence boş beyin taşımamalı. :D baklavaymış börekmiş yalan. vücuda çok takıyorlar yok kas olsun yok şu olsun. insanlık ve mantıklı, zeki biri olmadıktan sonra bunlar yalan...
Erkek dediğin, yüreğinde sevdiği hatunu taşısın. Bu bize yeterli. :))
Ayyy erkekte göbek iğrençç 😂😂
Kafatasında beyin taşısın yeter.
Hiçbiri fit olması idealdir.
Bilemedim göbek daha opsiyonel duruyor
O zaman ben Ortadoğu'ya gidiyorum
Baklava🐍
Yüreğinde kadını taşısın becerebiliyorsa😉
İkisi de değil
Adam hamile galiba
Baklava
Bence cay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?