Gel sende model ol önemli projeler dışında en fazla haftanın 2 taş çatlasa 3 gün çalışırsın ama bazen 1 gün çalışmak yetiyor gerisi senin ama önemli projeler olduğu zaman 7 gün çalışırsın iyi düşün derim :)
Reis geçen ay yeni bilgisayar siparişi verdim, 1 ay sonra gelecekler dedi bende kabul ettim. O zaman fiyat 86.000 rubleydi, aradan 1 ay geçti bilgisayar mağazaya geldi tam alacam 92.000 oldu dediler. Acayip sinir oldum tartıştım zıçtım ağızlarına çıktım, şеrefsiz bu millet yeminle.
Türkiye gibi demek ki orası da. Bende laptop alacam da kararsız kaldım. Sen denk gelmedin o soruma galiba. Macbook Pro M4 ile Msi modelinde kararsız kaldıydım. Mac'te oyun oynanmaz diyorlar ama Tim Cook tam tersini dedi tanıtırken.
Oyun için MSi daha iyi diyorlar, aslında ben de laptop istiyorum ama kardeşim aklıma giriyor masaüstü daha verimli olur diye. Eski bilgisayarımı ona verdim, kendime de yeni bir şey alacaktım bu olayla karşılaştım. Bakayım yılbaşında indirime girerse bir şey alayım. Senin şu an masaüstü mü var?
Masaüstü var da Rtx 3060 var. 40 serisine geçersem güç kaynağını da değiştirmem lazımmıs. 850 Watt benim. Hoş konsolda daha çok oynuyorum genelde. Pcde sadece strateji oyunları ve Roller Coaster Tycoon gibi tarzda oyunları tercih ediyorum. Masaüstü sevmiyorum ya bir de oyun piyasası yerinde durmuyor ki hep parça güncelleme muhabbeti var. Konsol gibi stabil olsa keşke.
Bir daha masaüstü almam ben toplama falan. Uğraştırıcı ve yorucu oluyor. Seyahata gittin mi yanına gelemiyor bir de. El konsolu da var Asus Rog Ally ama batarya çok gitmediği gibi ekran küçük geldi. Lenovo'nun var en büyük o da ele uygun gelmiyor ve ağır.
Sen tam oyun bağımlısısın demek hiç boş an bırakmadan konsol, el konsolu, masaüstü, dizüstü toplamışsın) Ben de çok seviyorum ama konsol hoşuma gitmiyor nedense, RTX 3060 kardeşime verdim işte 4070 pc alacaktım kendime ama fiyatta öyle oynama yapınca almadım. Aslında yine kârdayım sorun değil ama kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum hevesim kaçıyor. Şimdi yılbaşı indirimini bekliyorum denk gelirse artık bir şey alayım.
4070 RTX laptop al. Hatta benim yolladığım sorudaki modeli baya iyi, onu düşün derim. Masaüstünü salla kral. Artık teknoloji zaten gelişti, her şey cebe girer oldu baksana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Neden olmasın bence gayet normal mesela moralim bozuk olur bitki çayı içer bizi mutlu eder ben normal çay tercih ediyorum sana afiyet olsun :)
Manken yârim gelmiş
Gel sende model ol önemli projeler dışında en fazla haftanın 2 taş çatlasa 3 gün çalışırsın ama bazen 1 gün çalışmak yetiyor gerisi senin ama önemli projeler olduğu zaman 7 gün çalışırsın iyi düşün derim :)
afiyet olsun, sevmiyorum maalesef sallama cay. ben eski usul demlige 2 kasik cay atip tek basima bitirmeye devam
Helal sana imreniyorum vallahi
haha cok da imrenilecek bisey degil ya, sen su kaynatip icine sallama cay atiyorsun, ben dokme cay atiyorum
Hee sen öyleli demleme diyorsun afiyet bal şeker olsun
sen ne anlamistin baska turlu nasil demleniyor cay
Ocakta demlikte
oyle yapiyorum iste hdhd caydanlikta su kaynat, icine cay at, 5 10 dk bekle, hüplet
Ama benim vaktim yok kii
bir AVRAT lazim sana
Oyy ne güzel olurdu
Kaçak çay dururken başka hiç bir çayı içemem ben ya. Ama tercih meselesidir seven vardır illa ki :)
Kaçak çay ne oluyordu reis, geçen bana bi kilo çaykur getirdiler sarı pakette ama içemedim çok acıydı
:D :D :D Paketli olanları da almıyorum ben reis :D Alınca 5 kiloluk açık alıyorum :D Paket çaylar çok hafif geliyor bana
çAyyaş mısın lan sen))
Verduş olmaktan iyidir reis :D :D
Afiyet olsun, bi gün bize beklerim çaylayalım seni)
Eyvallah teşekkür ederim. Başımla beraber reis :D
Acil durumlarda olur, yoksa demleme en güzeli
Zamanım olsa da karşılıklı demlensek
İstesen zaman bulırdun 🥺
Ah be kapitalist sistem kaç aşka engel
Neyse kazandığın paralarla bi köşk alırsın da orada sütlü çay içeriz 🙄
Tek katlı Amerikan tarzı ev, camlar yere kadar olacak ve bahçeye bakacak. 100 metre kare bana yeter.
Ben dışarda mı kalcam 🙄
Arada bi uğrarsın misafirliğe
Hıhı oldu 🥺
günaydın hımm 😋 ben ömrümde böyle sallama çay içmedim nefis nasıl salladın
İyi sallarım sana denk gelmesin
reflekslerim iyidir hemen gardimi alirim
Tuttuğunu kopartma bari çaysız kalmayayım
söz veremem aklıma eseni yaparım
Haydaaa
haydi mi o isvicrede degilmiydi ne ara geldi yanına
Haydi harikalar diyarında yani kalbimde aahh, haydi söylee onu nasıl sevdiğiniii haydi söyle.
beni oraya hic götürmedin (dudagini büzüp hih yapan emoji)
Uslu çocuk olursan görürsün
ama ben yaramazlık seviyorum
Yaramazlık yaparsan terliği yersin
karda yurur izimi belli etmem baskasinin ustune atarim 😀
Demli bir siyah çay varken sallamanın yüzüne bakmam
Haklısın da bu pratik işte
Sallama çayından başka bir şey içmiyorsa olur.
Kola
Caykolik bir kadın için olmaz.
Afiyet olsun.
Bazen hayat kurtarıyor ama demlemeye vakit olmadığında veya üşendigimizde
Kahve içenden daha güzel olur aslında. Çayı pek sevmem.
kacak cay icmeyen erkekten olmaz falan diyomusum ahshahshshah
olur oluur afiyet olsun
Bu konuları biraz abarttılar sanırım. Sallama çay çok pratik ve yapımı hızlı, bunu herkes tüketebilir.
Sallama çaydan olur da sallama adamdan da bi bok olmaz
bazen ogle bır ıhtıyac halı oluyor kı mecbur kalıyor ınsan
Sallama içen erkekten olurda sallanma olandan olmaz hayırlı pazartesiler
Sen iciyorsan olur ksjsksks
Adaaaaaaaam tаşşağına kurban
Kskskzlzk eyvallah seninkilere de
Olur neden olmasın beraber sallarız skskdkkdkdkd
Salla salla vur duvara al kızını koy çuvalaaa
Dkdkkdkdkdkdkd
Bı elma çayı yapan bende
Adaaaam
Varsa kahve alymm Bn çay senin olsun
Ben de sallama içiyorum ki nolmuş yani
Olmazfjflhkhfmgd
Olmaz
Bi daha düşün
Evet düşündüm no
Son bir kez daha
Bana da mı çay 😌
Sana yaprak çay
Olmaz
Aç ağzını uçak geliyoooorr
Neden
Asıl ondan olur.
Bencede, demleme neymiş demode oldu artık
He valla. Eski mağara kafası.
Valla. Ne oynuyorsun?
Kral Spider Man 2, Wanted: Dead aldım yeni indirimde. Suicide Squad Justice var aklımda ama yorumlar kötü, online oyun olarak düşündüm kafam karışık.
Helldivers 2'ye devam bu aralar halen.
Reis geçen ay yeni bilgisayar siparişi verdim, 1 ay sonra gelecekler dedi bende kabul ettim. O zaman fiyat 86.000 rubleydi, aradan 1 ay geçti bilgisayar mağazaya geldi tam alacam 92.000 oldu dediler. Acayip sinir oldum tartıştım zıçtım ağızlarına çıktım, şеrefsiz bu millet yeminle.
Türkiye gibi demek ki orası da. Bende laptop alacam da kararsız kaldım. Sen denk gelmedin o soruma galiba. Macbook Pro M4 ile Msi modelinde kararsız kaldıydım. Mac'te oyun oynanmaz diyorlar ama Tim Cook tam tersini dedi tanıtırken.
Bir Gamer olarak sizce hangisinde karar kılıyım bea? ↗
Bağı kopar yaptıydım.
Oyun için MSi daha iyi diyorlar, aslında ben de laptop istiyorum ama kardeşim aklıma giriyor masaüstü daha verimli olur diye. Eski bilgisayarımı ona verdim, kendime de yeni bir şey alacaktım bu olayla karşılaştım. Bakayım yılbaşında indirime girerse bir şey alayım. Senin şu an masaüstü mü var?
Masaüstü var da Rtx 3060 var. 40 serisine geçersem güç kaynağını da değiştirmem lazımmıs. 850 Watt benim. Hoş konsolda daha çok oynuyorum genelde. Pcde sadece strateji oyunları ve Roller Coaster Tycoon gibi tarzda oyunları tercih ediyorum. Masaüstü sevmiyorum ya bir de oyun piyasası yerinde durmuyor ki hep parça güncelleme muhabbeti var. Konsol gibi stabil olsa keşke.
Bir daha masaüstü almam ben toplama falan. Uğraştırıcı ve yorucu oluyor. Seyahata gittin mi yanına gelemiyor bir de. El konsolu da var Asus Rog Ally ama batarya çok gitmediği gibi ekran küçük geldi. Lenovo'nun var en büyük o da ele uygun gelmiyor ve ağır.
Sen tam oyun bağımlısısın demek hiç boş an bırakmadan konsol, el konsolu, masaüstü, dizüstü toplamışsın) Ben de çok seviyorum ama konsol hoşuma gitmiyor nedense, RTX 3060 kardeşime verdim işte 4070 pc alacaktım kendime ama fiyatta öyle oynama yapınca almadım. Aslında yine kârdayım sorun değil ama kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum hevesim kaçıyor. Şimdi yılbaşı indirimini bekliyorum denk gelirse artık bir şey alayım.
4070 RTX laptop al. Hatta benim yolladığım sorudaki modeli baya iyi, onu düşün derim. Masaüstünü salla kral. Artık teknoloji zaten gelişti, her şey cebe girer oldu baksana.
Soruyu göremiyorum bi linki atsana bakayım hangi pc
Buydu: Bir Gamer olarak sizce hangisinde karar kılıyım bea? ↗
Olmaz
Neden olmasın? Olur
Aman çay işte daa
Olmaz koca diye de alinmaz
Olur olur
Bence olur
Olmaz tabi
Bende severim