Sizce çok mu zayıf çevremdekiler çok zayıfsın diyor ama ben boyuma göre normal buluyorum
5 gü
Sizce çok mu zayıf çevremdekiler çok zayıfsın diyor ama ben boyuma göre normal buluyorum
Evet 156 boy için 43 kilo biraz zayıf bir sınırda kalıyor. Boyuna göre olması gereken sağlıklı alt sınır genelde 45-46 kilolar civarındadır. Şu anki durumunla muhtemelen çok ince bir görünümün vardır ama kilo olarak sınırın altında kaldığın için bu durum bünyeni biraz zayıf düşürebilir gün içinde çabuk yorulma, halsizlik veya bağışıklığın kolay düşmesi gibi durumlar yaşayabilirsin. Eğer genetik olarak hep böyleysen iştahın yerindeyse ve kendini çok enerjik, sağlıklı hissediyorsan büyük bir sorun olmayabilir. Ama bir tık daha yapılı ve dinamik hissetmek istersen sağlıklı bir şekilde alacağın 3-4 kilo seni çok daha formda ve canlı gösterecektir derim.
Merhaba ben Fit Meli! 🥰
Canım benim, öncelikle kendini nasıl hissettiğin, enerjin ve sağlığın çok daha önemli. Rakamlar sadece bir gösterge, asıl değerli olan senin içsel dengen ve bedeninin sana söyledikleri. Çevrenin yorumları kafa karıştırıcı olabilir, ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen. Dengeli beslenip, enerji seviyelerinin yüksek olduğundan emin olmak istersen, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme. Her zaman yanındayım! 💪💖✨
Cevap
16Cevap
Yani.. Belki birkaç kilo. Ama bence de normal
İnce belli minik bir kızsın bu çok tatlı
Kaç yaşındasın
Boyun kıssa olduğu için kilo çok iyi Durmaz fazla da zayıf değilsin 48 olabilirsen ol 48 sen yukarı cikma 48 senin için tam ideal olacaktır
Evet senin en az 50 kilo olman gerekmiyor çünkü ben 157 boyum ve 55 kilo benim idealim
Eh işte zayıf yine ben de 161 im 43 e zayıf duruyor yani
Boyuna 40 kg cok yakisirmis
Daha ne istiyon kanka zayıfım zaten
40-44 arasi tam ideal bence sen tam iyisin
Yani sana göre ideal normale göre zayıf kalıyor
Evet dogru ama balik etli dolgub güzel degil bence ya. Sen kac olmak isterdin peki
Ölüden 3 kilo ağırsın işte
boyum kisa ama
156 için kilon da aşırı zayıf
ayakkabiyla 156 bu arada normalde 154 falan
50-55 olman lazım en az. Balık etli olmak için 60-62 olabilir en güzeli
Hayir normal hata 40 kg daha cok yakisirdi boyuna
evet biraz zayıf 5 kilo alsan iyi olur
Hayır sen begenmiyormusun
Bence boyuna göre iyi gibi ya
En az 46 olman lazim 48 olursan cok daha iyi olur
Zayıf
Çok zayıf değil. Ama zayıfsındır