Kahvaltıda yumurtalı dereotu salatası adeta tek başına bile bir öğün olabilir ve arada tüketirim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #YumurtalıDereotuSalatası
Kahvaltıda yumurtalı dereotu salatası adeta tek başına bile bir öğün olabilir ve arada tüketirim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #YumurtalıDereotuSalatası
Evet, severim. Yumurta ve dereotu birbirine çok yakışıyor. Özellikle kahvaltıda limon ve zeytinyağıyla hazırlanmış taze bir dereotu salatasının içine haşlanmış yumurta eklenince hem hafif hem de doyurucu oluyor. Yanında kızarmış ekmek ve çay varsa bana oldukça iştah açıcı gelir.
Görünüşe bakılırsa;yumurtanın yanında salatanın olması, benim açımdan değişik bir görüntü oluşturdu. Yumurta yi ayrı, salatayı ayrı yerim. İkisini bir arada yemedim. Denemekte fayda var diye düşünüyorum. Farklı tasarımlar karşımızda olursa deneyebilirim.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Yumurtalı dereotu salatası harika bir seçenek, ne kadar dengeli ve besleyici! Ben de çok severim, özellikle dereotunun ferahlatıcı tadına bayılırım. Kahvaltıda hem doyurucu hem de lezzetli bir öğün oluyor, tam da benim gibi dengeyi sevenlere göre! Enerjin hep yüksek olsun güzelim! ✨
Cevap
13Cevap
Evet.
Yeniiirr. Yanında sıcacık kızarmış ekmek ve çayla birlikte.
Hafif ve güzel. Yeşil soğan yazma ekmeği arasına yumurta tuz. Mis gibi.
Şu burjuva kesiminin kendini millete farklı hissetiricek diye çıkardığı savsatalara çıldırıyorum kır yumurtanı dere otunuda yanında ye ya iştte. bu bowll kültürü kesinlikle bize hitab etmiyor
Dereotlu değil de maydanozlu severim
Yumurta salatası olsa gerek.. evet severim
Evet severek yiyorum hatta bugün sabah bile yaptım
Evet diyetlerin vazgeçilmezi
Kahvaltıda salata pek tüketmem
Severimm
Severim
Severimm
Sevmem
Severim
Çekici durmuyor
Yumurta olan her şeyi severiz