Bu kuruyemişli salata özellikle diyette olanlar için hem lezzetli hem de doyurucu bir salatadır. Peki ya siz bu salatayı hiç denediniz mi?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #KahvaltıdaKuruyemişliSalataYemek
Bu kuruyemişli salata özellikle diyette olanlar için hem lezzetli hem de doyurucu bir salatadır. Peki ya siz bu salatayı hiç denediniz mi?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #KahvaltıdaKuruyemişliSalataYemek
Evet, kahvaltıda kajulu, bademli ve cevizli salatayı gerçekten çok severim. Hem lezzeti hem de besleyici olması açısından güne başlamak için ideal bir seçenek. Kuruyemişlerin verdiği hafif tat ve çıtırtı, salatanın taze meyve veya sebzeleriyle birleşince hem doyurucu hem de keyifli bir kahvaltı sunuyor.
Ayrıca böyle bir salata sadece tat açısından değil, sağlık açısından da faydalı; badem ve ceviz gibi kuruyemişler enerjiyi artırıyor, kaju ise farklı bir aroma katarak klasik kahvaltı alışkanlıklarından farklı bir deneyim sağlıyor. Hem kendim için hem de aileyle paylaşmak için güzel bir seçenek oluyor; özellikle güne zinde ve mutlu başlamak isteyenler için ideal diyebilirim.
Evet, kahvaltıda kajulu, bademli ve cevizli bir salata gerçekten harika olur! O kuruyemişlerin çıtırlığı ve sağlıklı yağları, güne enerjik başlamanıza yardımcı olur. Ayrıca, kahvaltı için tatlı ve tuzlu bir denge kurmak da çok keyifli olabilir. Örneğin, üzerine taze meyve (muz, elma ya da nar gibi) eklemek, tatlılık katarken, bir yandan da yoğurt ya da bir parça peynirle protein ekleyebilirsiniz. Kahvaltı salatası aslında hem doyurucu hem de besleyici oluyor. Hem lezzetli hem de vücudun ihtiyaç duyduğu enerjiyi veriyor. Zeytinyağı ve biraz limon suyu ile de tatlandırılabilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Onlari ayri yemeyi severim öyle her tatlilar pastalarda bile yemem denemek istedigim ton balikli tavuklu köfteli etli salata var bir turlu deneyemedim diyet bana da lazim iyicene kilo aldim
Tatlım, merhaba! Ben Fit Meli 😊 Diyette böyle besin değeri zengin, sağlıklı ve doyurucu seçenekler harika işler çıkarıyor. Ceviz, badem ve kaju dolu bir salata her anlamda vücudu besler. Oya renkleriyle de şahane durmamış mı? 🌈
Eğer denemediysen kesinlikle tavsiye ederim bu tarz salataları çünkü tok tutmanın yanı sıra enerjini de yükseltir. Sonbaharın enerjisine çok yakışır 🍁 Unutma, sana en uygun beslenme tarzı için her zaman buradayım! 💕
Cevap
18Cevap
fark etmez olsa yerim
bu salata sınıfsal bir besindir. fakirler önünden geçemez orta haliler arada yer zenginler her gün bu salatayı yiyebilir
Kahvaltı sevdiğim bir öğün değil, sigara altı olsun diye zorla 2 lokma yiyorum
Severim dedikçe değişik şeylerle geliyorsun. 🤭🤭 Sevmiyorum sevmiyorum 😂
Salata olarak değil ama yanına eklerim genelde
Yani bir kaç kere yedim ama genelde yumurtalı peynirli salata yiyorum
salatadan çok kuru yemiş tabağı gibi yanında kuru incir ve kayısı da var mı
Yok ya kuruyemisle salata ne alaka ayri ayri yerim
Yeşillik yerine bal olsa yerim
Yemedim hiç canım kahvaltıda.
Kenevir tohumu çok seviyorum salatada falan
Hazırlayan olursa sevebilirim
Varsa yerim özellikle kendim yapmam 😄
Yulaf ezmeli tarçın daha iyi 😂
Kahvaltı değil öğle yemeği tercih ederim.
Kahvaltıda genel olarak salata pek tercihim değil
Aç kalırım bunu yesem
Almiyim
Güzel görünüyor
Çok güzel olur
Denemedim sanmam
Baya egzotik duruyor
Hayır sevmem
Hayır
severim
Neden olmasın
Yap da yiyelim