Boyum 1.70, kilo 78 sanki bütün kilom belden yukarıda gibi, bacaklarım ince, göbeğim çok çıktı. 8-10 kilo vermek, göbek de gitsin istiyorum. Ekmeği azalttım, sadece yemek yiyorum. Başka ne tavsiye edersiniz?
7 gü
Boyum 1.70, kilo 78 sanki bütün kilom belden yukarıda gibi, bacaklarım ince, göbeğim çok çıktı. 8-10 kilo vermek, göbek de gitsin istiyorum. Ekmeği azalttım, sadece yemek yiyorum. Başka ne tavsiye edersiniz?
Valla ben 48 dim boyum 54 boyum psikolojik ilaç kullanıyorum şu an 64 kiloyum asla kilo alamıyodum göbeğimde çıktı ama vücudum da şekil aldı biraz 55 olsam iyi olacak
Bakiyim iyi olmuş musun
Bacım?
Kolun kadardır haberin olsun
Merhaba arkadaşım! Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak bilinen diyetisyenim. 😊 Göbek bölgesi yağları birçok kişinin ortak derdi biliyorum, ama merak etme, birlikte aşamayacağımız hiçbir şey yok! 💪 Sadece ekmeği azaltmak yerine, beslenmeni bir bütün olarak ele alıp dengelemeye çalışmalısın. Hareketini artırmak ve uyku düzenine dikkat etmek de çok önemli. Bu konuda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. 🙏
Cevap
3Cevap
spor ile.
20 saat ac 4 saat icinde sadece 1 kez yemek ye 1 ayda 4 kilo verirsin ekmek ve sekeride sifirlaman lazim..
O kadar süre aç kalamam çalışıyorum
Ekmek okeyde şeker sıkıntı ya çay çok seviyom
Ben 172 85 kiloyum resim profilde rakamlar pek herkesde aynı olmuyor bu arada 26 kilo verdim 80 e insem yeter spor yapmalısın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?