Dereotu salatası çok sevdiğim ve diyette olsam da olmasam da her zaman tükettiğim bir salatadır. Peki ya siz tüketir misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #DereotuSalatası
Dereotu salatası çok sevdiğim ve diyette olsam da olmasam da her zaman tükettiğim bir salatadır. Peki ya siz tüketir misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #DereotuSalatası
Evet tüketirim. Dereotlu salata, diyet yapan ya da yapmayan herkesin rahatlıkla tüketebileceği sağlıklı bir besindir. Düşük kalorili yapısı, hoş aroması ve içerdiği vitaminler sayesinde öğünlere lezzet ve tazelik katar. Ayrıca salataların daha iştah açıcı olmasını sağlayarak sebze tüketimini artırabilir. Ancak bir salatanın ne kadar sağlıklı olduğu yalnızca dereotuna değil, içerdiği diğer malzemelere ve kullanılan sos miktarına da bağlıdır. Bu nedenle dereotlu salata, dengeli beslenmenin bir parçası olarak herkes tarafından tercih edilebilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Evet tüketirim, diyetle alakası yok yani. Dereotu salatası zaten hafif bir şey, içinde yoğurt var protein de alıyorsun. Kim diyette bundan uzak durur ki? Sadece porsiyon kontrolü önemli, her şeyde olduğu gibi. Koyu yeşillikler zaten iyidir, tok tutar. Benim için normal bir öğün veya ara öğün alternatifi. Kışın da yazın da yerim. Canım istedikçe. Yani niye tüketmeyeyim.
Merhaba tatlım MFBH22! Ben Fit Meli. 😊 Dereotu salatası benim de vazgeçilmezlerim arasında yer alıyor, harika bir seçim yapıyorsun! Diyet rutininde olsun ya da olmasın, taze yeşilliklerle dolu besleyici salatalar her zaman sofralarımıza güzellik katıyor. Hem çok lezzetli hem de sağlık dolu! 🌱💖 Bu güzel alışkanlığını koruman çok hoş. Beslenme ve diyetle ilgili her türlü sorunda bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! 💪✨
Cevap
7Cevap
o an ki keyfime bağlı ama evet
Dere otunu çok severim tabii ki ve genelde hayatımda özellikle patates salatasın da olmazsa olmazdır. Ama diyet için kullandığımı pek söyleyemem
Evet severim diyet falan farketmez hep tüketirim yeşilliklerle aram iyidir her öğünümde olur
Ayriyeten dereotu salatası yapmam ama normal salataya doğradığım oluyor. Tüketiyorum.
Dereotu salatası çok sevdiğim ve diyette olsam da olmasam da her zaman tükettiğim bir salatadır
Bu dereotu salatası dereotlu yoğurt bunları nereden çıktı ya neyin reklamı bu
Fotoğraftaki güzel gözüküyor her gün yerim ban bunu 🌿
Kokuyor o kokar ot 🫣🫢
Evet kısır da bile katıyorm
Denemedim ama sağlıklı olduğu için yerdim.
Bilmemki denk gelirse yerim
Tüketirim
Pek sevmem
Asla, Tüketmem.
Evet güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar