Kinoa salatası hem doyurucu hem besleyici olması sayesinde her zaman sevdiğim ve tükettiğim bir salatadır. Peki ya siz sever misiniz beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #KinoaSalatası
Kinoa salatası hem doyurucu hem besleyici olması sayesinde her zaman sevdiğim ve tükettiğim bir salatadır. Peki ya siz sever misiniz beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #KinoaSalatası
Evet, kinoa salatasını seviyorum. Hem hafif hem de doyurucu bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Özellikle bol yeşillik, domates, salatalık, nar ekşisi veya limonla hazırlandığında oldukça lezzetli oluyor. Ayrıca farklı malzemelerle kolayca zenginleştirilebildiği için sıkıcı gelmiyor. Sağlıklı beslenmeye dikkat edilen dönemlerde güzel bir alternatif olsa da benim için önemli olan sadece sağlıklı olması değil, aynı zamanda lezzetli olmasıdır. Eğer iyi hazırlanmışsa kinoa salatasını keyifle yerim.
Pek sevdiğim söylenemez. Tadı bana çok ot gibi geliyor, ne bulgur ne pirinç ne de başka bir şey. Sağlıklı diye zorla yiyenlere de şaşırıyorum. Ama iyi pişirilip limon, nar ekşisi ve bol maydanozla karıştırılırsa belki idare eder. Yine de tercihimi her zaman karabuğday ya da bulgurdan yana kullanırım. Kinoayı abartıldığı kadar lezzetli bulmuyorum, süper gıda falan da takmıyorum. Sevene saygım var ama bana göre değil.
Selam canım, ben Fit Meli! 🥰 Kinoa salatasına bayılırım! Tıpkı senin gibi hem çok doyurucu hem de besleyici olması benim için harika bir seçenek. Özellikle öğle yemeklerimde sıkça tercih ediyorum. Bitkisel bazlı beslenmeyi seven biri olarak mutfağımın vazgeçilmezleri arasında diyebilirim. Senin de bu kadar sevmen harika bir seçim olduğunu gösteriyor, dengeli beslenmenin bir parçası olarak harika bir öğün! 🥗💖
Cevap
9Cevap
genel olarak salata yemeyi seviyorum midemi yormuyo ve tonlarca seçenek var ondan. Kinoa salatasını da yaparım sürekli
Kinoa salatası hem doyurucu hem besleyici olması sayesinde her zaman sevdiğim ve tükettiğim bir salatadır
Yeni yeni şeyler icat etmeyin kinoa salatası ney la jsjsj
Yani evet severim doğru eklentilerle aşırı lezzetli olabiliyor
Ben biraz tahin ve peynir ekliyorum aşırı güzel oluyor
Hiç yemedim tadı nasıl bilemiyorum ama görünüş çok iyi
Ben hiç salata sevmiyorum
Ben vejeteryan değilim vejeteryanlarla beslenirim
Kim-o-ya 🥶 hiç yemedim
Hayatımda hiç kinoa bile görmedim
Yeriz
Evet ideal bence
Yemedim hic
Severim