Annemin şeker hastalığı var 47 yaşında ve sürekli saçmalıyor fanta cola içiyor fastfood yiyor şekerli şeyler içiyor ne yapmamız lazım?
28 gü
Annemin şeker hastalığı var 47 yaşında ve sürekli saçmalıyor fanta cola içiyor fastfood yiyor şekerli şeyler içiyor ne yapmamız lazım?
Cevap
8Cevap
Valal bırakması lazım çünkü kola ve fast food kan şekerini ucurur ve sürekli içmesi veyemesi bir süre sonra insülin rezervlerini tamamen bitirebilir.
Şeker hastaliklarini ameliyatla yok eden dünyaya ün yapmış bir doktor var samsunda bence gidin derim benim arkadasin annesi oldu kurtuldu
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum doktora gidiniz
Lan kör falan olur ciddiyim bunları söylesene ona
Neden
Mecbur birakmali
Ayanı keserlerse gorur
Geçmiş olsun
zorla biraktirsaniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Annen için endişelenmen ne kadar doğal, seni çok iyi anlıyorum. Bu tür alışkanlıkları değiştirmek gerçekten zaman ve sabır gerektirir. Ona destek olmak, yargılamadan dinlemek çok önemli. Belki küçük, keyifli alternatifler sunarak başlayabilirsiniz. Unutma, her adım değerlidir! Yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme. Kocaman sevgiler! 🤗💖🍏