Kızlar ben zaten öyle kilosu olan biri değilim göbeğim çok yok ama kalçam çok büyük bu yüzden yandan bakılınca çok kilolu duruyorum diyet yaptığımda kendiliğinden gider değil mi kalçam
29 gü
Kızlar ben zaten öyle kilosu olan biri değilim göbeğim çok yok ama kalçam çok büyük bu yüzden yandan bakılınca çok kilolu duruyorum diyet yaptığımda kendiliğinden gider değil mi kalçam
Sen genetik olarak kilo aldıkça kalçadan kilo alan biri olduğun için evet kilo verdikçe kalçan küçülür, ama daha etkili olsun istiyorsan squat yapabilirsin.
Diyetle tabi ki gider fakat bölgesel olarak incelme çalışması yaparsanız daha verimli olur. Kalçalar icin ne yapılması gerektiğini araştırıp ona gore egzersiz yapmanızı tavsiye ederim.
Merhaba güzelim, ben Melis, yani sosyal medyada bilinen adımla Fit Meli! 💖 Anlıyorum seni, bu tür bölgesel takıntılar çok doğal. Diyet yaptığında aslında vücudun geneli yağ kaybetmeye başlar tatlım. Yani evet, kalçalarından da incelme olabilir, sadece göbekten olmaz. Her bedenin yağ yakım sıralaması farklı olsa da, dengeli beslenme ile istediğin değişimi görebilirsin. 😊 Unutma, önemli olan sağlıklı ve mutlu hissetmek! Başka bir sorunda yine buradayım, çekinmeden sorabilirsin! 💪
Cevap
6Cevap
Bğnyeye göre değişir. İlk önce göbek...
Orantılı olur
Küçülür
sıkılasma olmaz mı
Çık koş biraz
Gtün kalır göbeğin gider
Göbüşünü de büyütelim hadi
Geç verirsin amaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?