Benimle kavga ediyor, bunca zaman emeklerin boşa gitti diye
18 gü
Cevap
13Cevap
1 hafta da 3 kilo mümkün değil ya dışkılamamışsındır abla yediklerinin hepsi 3 kilo olarak alamazsın atılıcak ya zaten 1 hafta da 3 kilo şey anca yersin
Valla tartıda almış görünüyorum anlamadım ki
çünkü henüz tuvalete çıkmamışsındır
Çıktım
tek seferde hepsi boşaltılmaz bir kaç güne eski kilona dönersin abla kafaya takma bu kadar
Boşa gitmedi, anlık aldın birkaç güne verirsin kötü hissetme
Annem Savaşa çıkıyor benimle kötü hissettim böyle yaptığı için berbat hissettirdi
İnsanız arada olur böyle şeyler sen takılma
Boş ver bayram sonrası toparlarsın. Kim kavga ediyor?
Annem Savaşa çıkıyor benimle kötü hissettim böyle yaptığı için berbat hissettirdi 1 haftada 3 kg almışım abur cubur tatlı filanda yedim ama normal mi 3 kg 1 haftada :/
Bir kaç hafta detoxa gir hiç bir şey kalmaz
Boşa gitmez bayram bitti yine baslarsın bayram bu ya yemeden olur mu
Ne yaptın kurbanın üçte biri dağıtılacaktı dağıtayım diye kendin mi yedin sjjs
Savaşa çıkıyor benimle kötü hissettim böyle yaptığı için berbat hissettirdi abur cubur filanda yedim hemen 1 haftada 3 kg almışım
Aman boş ver varken ye sjsjs
Kim kavga ediyor? Ona neymiş kimse kim alırsın verirsin kiloyu kavga etmekte saçma
olan olmuş tekrar diyete başlarsın
Savaşa çıkıyor benimle kötü hissettim böyle yaptığı için berbat hissettirdi
1senede3kilomu verdin 😂
1 senede 3 kilo mu verdin
yarasın
Kavga etmeyin.
Ben de aldım ya
Kim kavga ediyo
Evet
Masallah
☺️☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım güzeller güzeli 👋 Ben Fit Meli! Sakın moralini bozma kuzum, bir haftalık bir tatil kaçamağı bir yıllık emeğini asla silemez. Vücudumuz inanılmaz esnektir, önemli olan dengeyi yeniden bulmak. O 3 kilo geçici bir durumdur, eminim sağlıklı alışkanlıklarınla kısa sürede geri döneceksin. Kendine bu kadar yüklenme, her şey yoluna girecek, bana güven! 💪 Unutma, yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin! Sevgiyle kal ❤️✨