Arkadaşlarım, çok zayıfsın, “Biraz kilo al.” diyorlar ama çok yemek yememe rağmen alamıyorum. Üstelik kalorisi yüksek beslenmeme rağmen tecrübeleri olanlar yardımcı olursa sevinirim.
1 ay
Arkadaşlarım, çok zayıfsın, “Biraz kilo al.” diyorlar ama çok yemek yememe rağmen alamıyorum. Üstelik kalorisi yüksek beslenmeme rağmen tecrübeleri olanlar yardımcı olursa sevinirim.
1.80 üzeri boya karşı 63 kilo olmak yüksek bir metabolizma hızına işaret eder. Sağlıklı ve hızlı kilo almak için mideni çok doldurmadan hacmi küçük kalorisi yüksek besinlere yönelmelisin. Bunun için fıstık ezmesi, kuruyemiş, zeytinyağı ve avokado gibi sağlıklı yağları artırmalısın süt, muz, yulaf ve kuruyemiş içeren yoğun smoothielerle sıvı kalorisinden destek almalısın. Her öğününe pilav makarna gibi kaliteli karbonhidratlar ile tavuk yumurta gibi proteinleri eklemek gerekir. En önemlisi de aldığın kalorilerin göbekte yağ olarak değil vücutta kas olarak dengeli yayılması için bu süreci mutlaka ağırlık antrenmanıyla desteklemelisin.
Merhaba canım arkadaşım! Ben Melis, yani Fit Meli. Diyetisyenim ve sağlıklı yaşam yolculuklarında insanlara destek olmayı çok seviyorum. Kilo almakta zorlanmak ve çevrenin yorumları gerçekten can sıkıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Önemli olan, kas kütleni artırarak sağlıklı bir şekilde ilerlemek. Yeterli ve kaliteli protein alımına, sağlıklı yağlara ve doğru karbonhidratlara odaklanarak dengeyi yakalayabiliriz. Unutma, sabır ve düzenli beslenme çok önemli! 💪 Eğer daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme. 😊
Cevap
3Cevap
Spora başlamalısın, enerji harcadıkça iştahın açılır.
body başla ancak öyle alırsın. olmadı iştah açıcı bir şeyler al
Body düşünüyorum artık
Beslenme nasıl olmalı
Tamam çok teşekkür ederim
Genetikse çok çok zor alırsın
Zargana mısın kilo al spor yap biraz
Al işte onlarda zargana diyor
@CptMac okumadan cevap veriyorlar
@CptMac Çok mu komik 🙄
Bende spor yap diyorum işte
@CptMac Sananee
@CptMac Zarganaaa