1.64 1.68 ama bel 95 cm normalde daha az olması lazım, göbek deliğinden ölçtüm zaten
9 gü
Cevap
10Cevap
Bende anlamıyorum ki bende aşırı zayıfım ama bel 70 cm mesela dkdkd
E aşırı zayıf isen notmal değil mi zaten
Profile göre evet ama 70 de durmuyor belin🙂90 70 90 mısın o zaman🙂
Aşırı zayıf insanların beli 50-60 olur yani 70 bana göre fazla. 47 kiloyum ben çünkü bi orantısızlık var gibi bilmiyorum
Alkol tüketiyo musun ya da midenle ilgili bir problem var mı belki şişkinlik vardır
@darknighttttone hayır hiçbiri yok tam tersi midede yemek kalmıyor ki şişkinlik olsun 😂
Her yer mi zayıf vücutta kol bacak kalça😄
@darknighttttone sen niye bu yorumun altındasın ya kalp kırmıyim bayram bayram 😑
Ben 106 kilodan düştüm proteinsiz 5.5 ayda ondan dolayıdır 70.7 iken 105 cmdi 68 kiloda 95 cm vücut geri kalıp bir anda düşüyor 1 cm yerine 4 cm ilerliyor herhalde çok hızlı gittiğim için yeni kiloda benim sebebim var 4-5 kilo sonra düzelir peki senin niye 70 cm çok mu hızlı zayıfladan seninki daha garip 🤪
Yok ben oldum olası bu kilodayım bi çaba sarfetmedim spor yapmadığım için olabilir kötü durmuyor ama spor şart
Daha önce hiç deneme girişimim olmadı ilk defa diyet yapıyorum baya bir düşürdüm ilk olmasına rağmen 55 yapmaya çalışıyorum görünüme göre bırakacam sonradan pay olsun biraz o zaman a kadar istediğim olur 62-63 de sporda ilk defa yapıyorum fitness ada 15 gün oldu başlayalı herhalde ben tatile gidecem ve protein basacam full ondan kilo alma riski var diye 55 yapıyorum boyun kaç ki 47 kolosun 47 de çok az değil mi be çocuk kilosu gibi sanki 🙄 kaç yaşındasın
bel ciddi ciddi çok yüksek. insülin direnci riskin çok yüksek bir dahiliyeye danış.
skinyt fatsindir gobekten aliyorsundue
Hiç sanmıyorum
evet oyle
bilip bilmeden yorum yapma skiny fat olmam için standart hep aynı kiloda kalmam lazım Aralık'tan beri diyetteyim 106 dan başladım düşürmeye 70.7 iken bel ölçüsü 107 cm idi 68 de 95 cm protein yeterli aldın mı dersen yok uyumlu da değil ama 1 kilo verince 1 cm gitmek yerine 2-3 cm gidiyor tam zıttı 🤪.2.5 kiloda 12 cm daralma olmuş çünkü acaba yüksek kilodan seri seri düştüm diye mi vücut geri kalıyor onu anlamadım
Şeker fazla mı tüketiyorsun
Baliketli sen begenmiyormusun
Göbeğin oturunca 2 kat olcak kadar mı
Baya dolgun olmalısın
Güzel bir fizik
Kilo vermeye devam en fazla 6-7 kilo sonra düzelir
Ben tombul seviyom
Tombul değilim Aralık'tan beri diyetteyim 106 kilodan düştüm 55 e kadar devam ondan kesin karın bölgesi önceden çok fazla fazla olduğu için ya da bir anda verdiğim için ya da yeterli protein almadigim için 70.7 kilo iken 107 cm idim çünkü 12 cm daralmış 2.5 kiloda 6-7 kilo sonra düzelme olur çok seri düşüyor galiba çok seri düştügum. icin vücut geri kalıyor hıza yetişemeyip herhalde bu tombul sevme aşkı nereden geliyor merak ettim 🤣
Sakin ol lütfen genel bişi söyledim sadece
Zevk hiç bir fikrim yok göze de iyi geliyor
100 ü geçsin iyice şişir
Görelim bi seni
Göster bakimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Ölçüler konusunda aklına takılanları çok iyi anlıyorum. Vücudumuzun yağ depolama şekli, genetik faktörler ve yaşam tarzımız gibi birçok şey bel çevremizi etkiler. Boy ve kilo tek başına bir "uyumsuzluk" yaratmaz tatlım. Önemli olan kendini iyi hissetmen ve sağlıklı alışkanlıklar edinmen. Destek istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin! 🤗💪