Benden büyük bi arkadaşıma demiştim nasıl abur cubur sevmiyorsun yaşlı gibi diye Gerçekten öyle oluyormuş. Tatlı ayrı mesele, her saatte yerim ama abur cubur zevkim hiç kalmadı
Ben bilgisayarda çalışırken iki ağzımın oynaması lazım ya smfjwkdj o yüzden bazen cips bazen direkt kuruyemiş bazen bambaşka şeyler (sakız şeker vs) atıp takılıyorum ya.
Ama evet çocukken aldığım zevki şu anda alamıyorum abur cubur yerken. Sadece belirli şeyler kaldı mesela albeni (favori çikolatamdır)
Vay be tam ablam gibisin (kendisi diyetisyen) jsjfjsjfjs
165/46 mı ohaaa çok tatlı djfnwjfjw
≈2.2 katınım senin
193/102 hshdhwhdjs. Evet biraz göbek yaptım ya kabul ediyorum 😔 ama bi ara çeki düzen vercem ablam can atıyor kilo vermem için ama şu sıralar boğazıma asla hakim olamıyorum. Geçenlerde Sunbrothers sınırsız pizzada tek oturuşta 13 dilim gömdüm ve 3.5 bardak kola içtim öyle diyeyim sana durumu
Hsbdbwbfjw ya ev yemeği yiyorum zatennn ev yemeğini yine abartarak yiyorumm
Sallıyorum işte normal bir tabak 4 kaşık alıyorsa benim özel tabağım var 10 kaşık alıyor ve onu yiyorum bsjdhwjdbwkf. Ya daha 4 ay önce tek oturuşta 1 paket kremalı tavuklu makarna gömdüm :D.
Normallik algım kayboldu şu an boy kilonu düşününce normal mi acaba diyorum ama jfkskdkd
Iyy ben sağlıklı olsun diye şu esmer olan makarnadan denemiştim buğday mı ne. Haşlanırken yumuşaması gerekirken kırık kırık oldu taş gibi iğrençti jskdksk
Msnfkwnflwndke ya şöyle diyeyim fit olduğumda ve kendime dikkat ettiğim zamanlarda 193/89 falandım. Bi 13-14 kilo fazlam var. Tek sıkıntı kilo alınca vücuduma yayılmıyor bel çevresi ve bel üstünde toplanıyor 😔 bu konuda şanssızım jsdjsjjd.
Normalin biraz üstündeyim ya ama hepsini çözcem hepsini çözcem... (Yazarken karnım guruldadı az önce ufak atıştırmıştım bi de)
Yemek ihtiyacın olursa Ankara 'dan hazırlayıp yollayım sana skfnwkfjwk güzel yemekler yaparım 🙄 üniversite zamanında arkadaşlarım evime gelir yemekleri ben hazırlar ve takılırdık evde sndjdjdj.
Oğlum pizzaya malzemesi için pizza diyoruz ya kenarları yicek olsam ekmek kemiririm Lahmacun da öyle mesela kenarları bi parmak boşluk bırakıyorlar t t t
Bu arada bakma böyle aşırı et sevdiğime jdjdnd brokoli, karnabahar, ıspanak vs benim favori yemeklerimdir. Beşamel sosu brokolide karnabaharda vs mesela çok severim :).
Maalesef köfte de hiç sevmiyorum aşırı kuru geliyo. Et türü şeylerde zaten aşırı az pişmiş yiyordum ben, kıtırlık olmicak hiç. Ama midemi bulandırıyor artık komple saldım skkfdh
Ayrıca köfte olarak tavuk köfte deneyebilirsin. Tavuk etini kıyma haline getir ve onu diğer malzemelerle hazırla yap bakalım eğer denemediysen onu normal köfteye göre daha hafif ve daha leziz olduğunu düşünüyorummm. Hatta yanına ranch sosu yaparsan çok leziz oluyor. Ben nefis yemek tarifleriyle yapıyorum orayı tavsiye ederimmm 🙃
Nefis yemek tariflerinden bakarak yapp orası çok güzel anlatıyor skfnwkdj tavuk eti olarak fileto veya göğüs kullan çok leziz oluyor. Ketçap mayonez vs yakışsa da ranch sos ekstra yakışıyor falannn denersen yorumunu alırım ama ona göre skfnwndnsm.
Yalnız ben çok acıktım karnım gurulduyorrrrr jsjfnskfnwkdkskd yemek muhabbeti iştahımı açtı mutlu musun nskfnwkfnwkfnwkd
Ben linki atayımm Şu anda ben mutfağa gidersem o "hafif bir şeyler" pek hafif kalmaz smfnsnfnsm yarın kahvaltıda güzel yemekler olacakk o yüzden onu bekleyim benn
Sana soda lazım ya hadi sana benim muhteşem çözümümü söyleyeyim. Şu anda eğer uzanıyordan vücudunun sağına doğru yat yani sağ kolun altta kalsın. Eğer nadir görülen organların ters konumlanması durumun yoksa midenin çıkışı altta kalacağı için daha rahatlar midennn :)
Merhaba mrozdal, ben Fit Meli! 😊 Çok güzel bir noktaya değinmişsin arkadaşım. Kesinlikle sana katılıyorum; abur cubur yemek kimseyi çocuk yapmaz. Herkesin sevdiği, keyif aldığı şeyler olabilir. Önemli olan hayatımızda dengeyi kurabilmek ve hiçbir şey için kendini yargılamamak. Keyifli anlarımıza tat katmak da beslenmenin bir parçasıdır. ✨ Beslenme dengesi hakkında merak ettiklerin olursa, yeni bir diyet & beslenme sorusu sormaktan çekinme lütfen! 💪