Kalemi sag elinde tutuyor ama nedense sol elinde yemek yiyor. Psikolojik zarar vermeden nasil sag elde yemek yedirtebilirim?
tesekkurler 😊😊
tesekkurler 😊😊
Ben de küçükken solla yiyormusum, babam annem solak olmamı istemedikleri için sağ elimle yedirmeye çalışmışlar hep, iyiki de böyle, solak yazarken falan acaip geliyor
Bak şimdi bende solagim , günlük yasantimda her seyi sola gore dusunurum ama insanların geneli sağ kullanicisi olduğundan bir çok araç sağa gore dizayn edilmiş. ornegin bir kupanin yalnizcs bir taafinda sekil varsa o sekil kupayi sağ ele alirsaniz disari gelir
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Çocuk solunu kullanıyor diye ucube gibi yaklasmayin , bu yaptigini suç olarak gormeyin allah iki elimizi de vermiş , sağ el sünnet evet ama peygamber efendimiz solak olsaydi sol el sünnet olacskti. beni annem ailem zorlamadi , sağ el kullanimi için. simdi sol elimle yazi yazarken sagimla yemek yiyiyorum. bunu siz ogretemezsiniz zaten çocuk yasantisi gereği kendine uygun olani bulacaktır.
Catali kasigi sağa koyardi annem , bir de herkes sağ eliyle yiyince ben solumu kullandigimda yanimda yemek yiyen kişiyle kollarimiz carpardi bende sağ elimi kullanmaya calistim , okula gidince de ayni şekilde. burada önemli olan husus ayni anda sofraya oturup ona ornek olmak tir😊
Rica ederim😊
bence zorlamak.. iyi degil
sag eliyle yemek yemenin güzelliklerinden bahset örnek gösterin birilerini filan : ancak öyle
ama sol elinide etkin şekilde kullanıyorsa yazarken
o zaman solaktır
bizim yigen mesala solak
zorladılar ama olmadı solda ısrar etti
sonra egitimci bir tanıdık var o bunu önermişti
ama o hala solak :)
Her zaman hatırlatarak yapabilirsin insanların çoğu yaptığı şey alışkanlıktır
Cevap
14Cevap
Kendisini nasıl rahat hissediyosa öyle yapsın. Bunun için üzülme 😊
😊 solak olduğu için eziklik pişmanlık hissetmesine neden olucak davranışlardan uzak durulmalı.
Umarım düzelir 😊 yüzler gülmeli
Nede sağ eliyle yemeye zorlamak istiyorsun? Adı üstünde solak işte...
Sağ ya da sol ne farkeder çocuk istediği gibi yesin yazsın📌
bırak kafasına göre takılsın sol elle yemek yemek günah değil sonuçta
işsiz misin :D bıraksana nasıl yemekten keyf alıyorsa yesin
Eller arasında bile ayrımcılık yapıyorsunuz sonra başkalarına ırkçı diyorsunuz.
Psikolojik değil fiziksel zarar da verebilirsiniz. Fazla zorlamayın. Ama arada kulandırttırın
Soru çelişki ile dolu
Ya bir git troll mü yapıyorsun anlamadım ki
Bırak kafasına göre takılsın
gerek yok öyle bir şeye.
bırak sol elle yesin ne var bunda
Ben ce hiç müdahale etme, istediği gibi yesin.
Alıstırma bırak oyle yesin
Niye oyle birsey yapıyorsunuz sacmalık
Gerek yok...
Göstererek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?