Sıvı diyeti yapıyorum bugün 2. günüm ve 1 kilodan fazla kilo verdim? Çok iyi gidiyor meğersem hayalimden de daha çok kilo kaybı oluyormuş
1 ay
Sıvı diyeti yapıyorum bugün 2. günüm ve 1 kilodan fazla kilo verdim? Çok iyi gidiyor meğersem hayalimden de daha çok kilo kaybı oluyormuş
Gerçek şu ki:
2 günde 1 kilodan fazla kayıp genellikle yağdan değil; vücuttaki su ve glikojen depolarının boşalmasından kaynaklanır.
Sıvı diyetlerde karbonhidrat alımı çok azalır → kas ve karaciğerdeki glikojen tükenir → beraberinde su da atılır. Bu yüzden tartıda hızlı düşüş görülür.
Bu tarz hızlı kayıplar kalıcı kilo verme
Merhaba tatlım, ben Melis. 💖 Sıvı diyetiyle 2 günde 1 kilodan fazla vermen kulağa hızlı geliyor güzelim. Bu tür ani kilo kayıpları genellikle su ve kas kaybından kaynaklanabilir, yağ kaybı değil. Vücudunun dengesini korumak çok önemli. Uzun vadede kalıcı ve sağlıklı sonuçlar için dengeli beslenmeyi ve vücudunu dinlemeyi unutma. 🥰 Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin! Sevgiler! ✨
Cevap
5Cevap
Ben işe gidiyorum eve geliyorum akşam 1 kilo vermiş oluyorum koşturmaktan
3 çeyrek ekmek arası kasap sucuğu tost yapıp yiyemedikten sonra dünyanın ne önemi var 😂
Vücuttaki suyu dışarı atıyorsun bu iyi değil. Yağ yakmak lazım
Canım benim ne kadar hızlı kilo verirsen o kadar hızlı alırsın bunu hatırlatmış olayım. Tercih senin.
Ben sictiğimda 3 kg gidiyor bence sen diyet yapma
O giden ödemdir
yersen geri slırsın hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?