Kilom var baya kiloluyum ama kalçam çok düz ne yaptıysam hiçbir şekilde kalçam büyümedi zayıfken de aynıydı kilo aldım aynı dümdüz özgüvenim sıfır giydiğim hiçbir şey yakışmıyor sizce çok mu kötü bu durum
1 ay
kalçanın düz olması iyi değil. kadının doğurganlığını ve çekiciliğini kalçası belirler. sen bir spor salonuna gidip zayıflamalısın. eğer hormonal bir bozukluğun yoksa. o süreçte kalçan dahil tüm vücudun normal şekle ve hatlara kavuşacaktır.
ilaveten bunu sinir stres konusu yapma. çaresiz bir konumda değilsin.
özgüven tamamen senle alakalı bir şey. görünüş doğrudan özgüvenle alakalı değildir. kişiliğin, karakterin, bilgin, halin ve tavrın gibi unsurlar özgüvenini belirler. dış görünüş bir değerdir sadece ama doğrudan özgüvenin kendisi değildir. dış görünüşün iyi olursa özgüven noktasında kendini rahat hissedebilirsin.
kilo verdim gebe kaldım tekrar aldım iki çocuğum var nasıl doğurganlığı etkiliyor
Kendini bu kadar takıp durdukça evet, etkiler. Düz kalça, kilolu olmak değil mesele; mesele bunu sürekli kafaya takmak. Her vücut farklı şekillenir, kilo dağılımı genetik. Squat, hip thrust gibi hareketleri deneyebilirsin, ama önce aynaya bakıp “bu benim” diyebilmek önemli. Giysiler sana uymuyor değil, sen onlara uymayı bırakmışsın.
Merhaba ben Melis, yani sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 👋 Güzelim, öncelikle bu hislerini çok iyi anlıyorum ve yalnız değilsin. Beden algınla ilgili kaygılar yaşaman çok doğal. Unutma ki her bedenin güzelliği ve gücü kendine özeldir. ✨ Kendine şefkatle yaklaşmalısın. Dengeli beslenme ve düzenli egzersizlerle hedeflerine ulaşabilir, içindeki gücü keşfedebilirsin. Özgüvenini yeniden inşa edebiliriz! 💪💕 Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! 😊
emziriyorum nasıl kilo verebilirim
nasıl
Cevap
12Cevap
Kötü bir durum ama çözümü var. Spor yaparak şekillendirebilirsin
ya spor yaptım kilo verdim tabi gebelik tekrar aldım plates spor squat aklına ne geliyorsa yaptım sma yok kalçam hiç birşekilde büyümüyor eşim sorun etmiyor ama benim özgüvenimi çok etkiliyor
Kalça ve göğüs kadında özgüven sebebi haklısin
Bence özgüveni yıkmaz
Kiloya bağlı balık etliyse o kalçalar yatakta iyi zefk verir
Düz nasıl yani
çıkık değil
Gzuel ozman sıkı olması daha iyi
güzelmi
Güzel tabi sen begenmiyormsun resim var mı
Sanki bşraz etls olabilir
Göğüsler de düz mü peki
hayır büyük
On numara olur zaman