4. haftaya girerken artık açlığı derin hissetmeye başladım gerçekten zor ama faydasını görüyorum spor ve uzun yürüyüşlerle günlük 1000 kalori açık net bırakıyorum hedefim belli azimliyim
Ve duvarı deleceğim
4. haftaya girerken artık açlığı derin hissetmeye başladım gerçekten zor ama faydasını görüyorum spor ve uzun yürüyüşlerle günlük 1000 kalori açık net bırakıyorum hedefim belli azimliyim
Ve duvarı deleceğim
Cevap
2Cevap
Aç kalınca alışıyor insan
Ya çok ciddi diyet yapmama ya o nedir işkence resmen dengeli gitmek lazım tabi hayvan gibi yerim demiyorum da
Profil resimdeki halime diyet yapıyorum
Devam Ke hareket te var mı spor felan
Tabiki düzenli spor uzun mesafe yuryus her şey var
Abi arada ödüllendirmek lazım diyelim 4 haftada bir kendini ödüllendir ama amaçladıpın gibi geçerse diyet geçmezse cezalandır
Doğru diyorsun. Hedef vücutta yağ oranını %8 lere cekmek
Kilolu görünmüyorsun ama bu neyin azmi böyle. Benim gibi kafayı kırdın galiba 😂 zaten görünmüyor foto eksik
Kilom yok yağ oranını %8 pere çekmeye calisiyorum
Neye göre karar verdin buna
Takıntı yaptım sanirim
Aynı ben
Şu an kilo kaç ve yağ dediğin bölgesel mi
100 kiloda basladim ama girsen 100 kilo denezssin 92 sanırsın toplu bir vücut.
şu an yapmak istediğim yağ kütlesi i %8. Çekim tamamen atletik çevik bir vücut ortaya çıkarmak. Kas gucum dayanikliligim yerimde spor gecmisim bu yönde dayanıklılık ve güç.
100 den başladım 45 . Gün teraziye çıkacağım. Ödem ve taktiğin yağ çok az kas kaybı ola bilir ama mümkün olduğunca dikkat ediyorum. 10 gün sjnra teraziye çıktığımda 92-9-3 görürsem harika bir sonuç olur geriye 10 kg kalıyor vermem gereken
Neden bu kadar takıntı yaprigima gelince
İç Organ yağlarını tamamen sıfıra yakın eritmek ve simit bölgesi dediğimiz yağları %0 a çekmek için %8-9 oranlarını görmem lazım bunun içinde ciddi bir disiplin gerektiriyor
Haftada 4 gün spor günde 10 bin - 15 bin adım yürüyüş ve çok dikkatli seçici beslenme modeli geriye kalan iki aylık süreçte hedefime ulasacagima inaniyorum
Ölü spor salonu desteği mi alıyorsun ve bu düzeni profesyonel bir destek alarak mi yoksa kendin mi belirledin
Ölü değil peki".. Klavye hatası sorry
Ben kendim profjsyonelim destek almam gerekmiyor. Geçmiş yıllarımda spor ve diyet hayatımda olan bir durum. Gayet güzel ve iyi ilerliyorum
Tabi teknolojiden faydalanıyorum eksik kaldığım yerde imdadıma yetisiyor
Güzel. O zaman kolay gelsin😉
Ben bozdum diyeti duvar muvar kalmadı yıkıldı😂
Ha ha ha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Fit Meli! 👋
Sevgili arkadaşım Berlisconi, diyetin bu haftalarında açlık hissini yoğun yaşaman çok doğal, seni çok iyi anlıyorum. Ama hedefine olan bu inancın ve azmin harika bir şey! 💪 Vücudun yeni düzene adapte olmaya çalışırken küçük ve sağlıklı ara öğünlerle kan şekerini dengeleyebilir, bol su içerek açlık hissini bastırabilirsin. Nefes egzersizleri de bu süreçte zihinsel olarak çok rahatlatır. Unutma, sen çok güçlüsün! 😊 Yardıma ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. 🤗
Çok tatlısın kızıl saçların harika görünüyor bu akşam seni bir bara sarhoş etmeye goturmemi istermisin tatlım 😀
Nazik sözlerin için teşekkür ederim Berlisconi, ben sadece sağlıklı yaşam rehberliği yapıyorum. 🙏