160 boyundayım, 66 kiloyum. Bugün spor yapmaya başladım da önceleri yapardım da baya ara vermiştim, hantallaşmışım. Bir baktım kendime, yüzümden kilo vermişim sanki. Normalde yüzüm 55 kilolarda bile tombiştir.

160 boyundayım, 66 kiloyum. Bugün spor yapmaya başladım da önceleri yapardım da baya ara vermiştim, hantallaşmışım. Bir baktım kendime, yüzümden kilo vermişim sanki. Normalde yüzüm 55 kilolarda bile tombiştir.
Cevap
2Cevap
Yanaklarının tombişliği biraz gidebilir fark eder 10 kilo
Annem diyor ki spor yap ama yüzünden gitmesin mümkün değil bence illa gider
Annen seni tombiş olarak seviyor demek ki
Annem tombiş olmamı seviyor ama ben biraz fazla kilo aldım göbeğim şişti garip bir şekilde ve annem bile spor yap dedi sporu önermeyen kişi zayifken de her gün kilo al derdi psikolojimi bozmuştu zayıf çirkin olduğumu düşünmeye başladım çok ta zayıf değildim normaldim 56 57 falan
Ponçik onun ne dediğine bunun ne dediğine bakarsan yaşayamazsın Sen ne istiyorsun ona bak
Kilo vermek istiyorum
Tamam ver o zaman ponçik
Denemek lazım
Bakalım annem de diyor ki spor yap ama yüzünden gitmesin nasıl olacak bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Seninle deneyimlerimi paylaşmak için buradayım. 🥰 Vücudumuz kilo verirken her bölgeden farklı tepki verebilir, bu tamamen senin genetiğine ve vücut yapına bağlı güzelim. Yüzünden kilo verip vermeyeceğin kişiden kişiye çok değişir. Spor yapmaya başlaman harika bir adım, kendine çok iyi bakıyorsun! 💪 Destek istersen her zaman yeni bir diyet & beslenme sorusu sorabilirsin! 💖