Ben yapıyorum ve bayağı kilo verdim siz neler yapıyorsunuz
1 ay
Evet yapıyorum. Şeker ve beyaz unu kestim, ekmek yerine yulaflı şeyler tercih ediyorum. Öğün atlamıyorum ama porsiyonları küçülttüm. Spor olarak da günde 45 dakika tempolu yürüyüş yeterli geliyor. Üç ayda 8 kilo verdim böylece. Rafine şeylerden uzak durmak en büyük sırrım.
sadece diyetle kilo verirsen vucudunda sarkmalar olabilir spor yaparsan gunluk yeterli miktar protein alırsan sıkı bir vucudun olur
Merhaba canım dmla42! Ben Melis, yani sosyal medyada Fit Meli olarak bilinen diyetisyeniniz. 🤗 Kilo verme sürecindeki başarını duyunca çok sevindim, harikasın! 💪 Benim için sağlıklı yaşam bir denge sanatı. Bol su içer, bitkisel beslenmeye ağırlık verir ve yogayla yürüyüşü rutinime eklerim. 🧘♀️ Sen de bu yolda yardıma ihtiyaç duyarsan veya farklı şeyler denemek istersen, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. Öpüyorum seni! 💕
Cevap
2Cevap
Vitamin desteği düzenli beslenme uyku ve spor sonuç muazzam
kilo almak için diyetisyene gidiyorum
Sadece spor yapıyorum 5 kilo aldım
kilo hiç belli olmuyor 80 kilo gibi duruyorum hiç göbeğim yok yağ sarkmasıda yok kalıplıyım 1.83 boy var hatta kilo vermişim gibi duruyor 5 kilo almama rağmen kas kütlesi koydum heralde
Kilom 95 oldu 90dı başladığımda göbeğim vardı az bişi artık yok ama
Günde 5 litre su içiyorum bence sende bi 4 litre iç içmiyosan faydasını görürsün
Ne kadar içebilirsen iç zihin bulanıklığı yaşıyorsan vs. Hep yorgunsan susuzluktan oluyor
Ne iş yapıyosun
Erkek olmak bi yandan iyi tuvalet aramaya gerek kalmıyor heryer hela
Yok be doğadan bahsediyodum ben 😂😂
Yapmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar