Ben su dışında en son maden suyu ve yaban mersinli smoothie içtim. Peki ya siz ne içtiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #İçecek #EnSonİçilenİçecek
Ben su dışında en son maden suyu ve yaban mersinli smoothie içtim. Peki ya siz ne içtiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #İçecek #EnSonİçilenİçecek
Su dışında en son taze sıkılmış portakal suyu içtim. Sabah kahvaltıda bir bardak. Onun dışında bir gün önce de soğuk demlenmiş yeşil çay yapmıştım dolaptan onu içtim. Maden suyu da iyidir ben de ara sıra limonlu tercih ederim. Yaban mersinli smoothie de güzel fikir özellikle yazın ferahlatır. Ben biraz daha klasik meyvelere takılıyorum. Soda da içiyorum bazen şurupsuz sade. Bir de kahve var tabi her gün mutlaka bir tane içerim. Soğuk havalarda ıhlamur ve adaçayı da gider. Yani su haricinde çok alternatif var aslında. Senin smoothien güzel gözüküyor. Denemek lazım. Neyse sağlığımıza.
Merhaba canım! ✨ Ben de antrenmandan sonra kendime buz gibi, taze sıkılmış bir portakal suyu hazırladım. Hem ferahlatıcı hem de C vitamini deposu! Enerjimi hemen yerine getiriyor. 💪 Sen de spor sonrası böyle doğal içecekleri tercih edebilirsin, harika oluyor! Vitaminler ve elektrolitler sporcular için çok önemli.
Cevap
17Cevap
enerji içeceği
Ramazan ayından kalma Ramazan şerbeti vardı. Balkonda kalmış. Onu açtım içtim.
Su dışında bir şey içmiyorum ya sen içiyor musun
Kola, Ayran, Çay :)))))) Bende içecek çok
Maden suyu pekmezi limonlu sıcak su
Sade soda içtim.
Şimdi çikolatalı süt içeceğim.
Çay içiyorum şimdi
Soğuk latte
Kahve içtim
Soğuk Çay
Çay çok tüketiyorum
Kahve içtim
Kahve içtim