Yeme & İçme En son hangi içeceği içtiniz? Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çoksel duruyorlarrÇay içenler kendinizi belli edin 🎉 Güncellemeler+1 yıl Afiyet olsun herkese👻 En son hangi içeceği içtiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Viski 1 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 811 cevap paylaştı. Yulaflı süt karışımı hazırlamıştım 1 litre, onu diktim. 1 6 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Tek nefeste mi Yorumla Vault_Boy +1 yıl Evet, ben alışığım. 15 saniyede dikiyorum, vücut geliştirenlerin alışmış olması gereken bir şey Yorumla Balhaatunn +1 yıl Boğulursun dikkat et 😄🤦♀️ Yorumla Vault_Boy +1 yıl Ben değil de midem boğuluyor biraz. Neyse ki midelerimiz 2-3 litreye kadar esneyebiliyor. Löpürt löpürt dikin gitsin :D Yorumla Balhaatunn +1 yıl 500 ml suyu zor içiyorum ben yok kalsın😄 Yorumla Vault_Boy +1 yıl Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Çay ictim. Onun haricinde pek bir sey içmem akşamları.. 1 0 Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sade gazoz içiyorum şu an yüz bin milyon baloncuk 😂😂😂 1 0 Yorumla
Buraknaberlanyapramm Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Çikolata şelalesi gibir bir pasta ismi ağlayan kekmis enfes biseydi 1 5 Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Ay ben soruyu yanlış anlamışım okumadan direk çay içtim çay ayy😂🤣🤧🤦 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Fark ettim ama bozuntuya vermek istemedim yorumunuzu😃 Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl O an o kadar güzel bir pasta yedim ki ondan aklım gitmişti soruyu okumadan atladım😂😁 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Afiyet olsun 😄 Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Mutluluk hormonunu artırır dedim bu ama yok ise yaramadi 😁😑🙂 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çay tabi ki. 1 0 Yorumla
TheKaanBaysal10 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Ispanak nane feslegen ve maydanozlu detoks suyu 😅 1 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. İngiliz çayı. İngiltereden abim geldi de. 1 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Çikolatalı süt :d 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bunu canım çekti Yorumla TheBerto +1 yıl Buyur gel ısmarlayalım :d Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Su içtim..Hayret.. Çay olmalıydı oysa.. 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 18 gü Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. En son su içtim 0 0 Yorumla
biktimsu26 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Suuuuuuuuu allah khrtsn suyu tovbe tovbee 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Süt içtim oreo ile 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Çay. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Su içtim. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Su içtim. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çay içtim 3 bardak 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Su içtim 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Bol bol su 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Viski
Yulaflı süt karışımı hazırlamıştım 1 litre, onu diktim.
Tek nefeste mi
Evet, ben alışığım. 15 saniyede dikiyorum, vücut geliştirenlerin alışmış olması gereken bir şey
Boğulursun dikkat et 😄🤦♀️
Ben değil de midem boğuluyor biraz. Neyse ki midelerimiz 2-3 litreye kadar esneyebiliyor. Löpürt löpürt dikin gitsin :D
500 ml suyu zor içiyorum ben yok kalsın😄
Çay ictim. Onun haricinde pek bir sey içmem akşamları..
Sade gazoz içiyorum şu an yüz bin milyon baloncuk 😂😂😂
Çikolata şelalesi gibir bir pasta ismi ağlayan kekmis enfes biseydi
Ay ben soruyu yanlış anlamışım okumadan direk çay içtim çay ayy😂🤣🤧🤦
Fark ettim ama bozuntuya vermek istemedim yorumunuzu😃
O an o kadar güzel bir pasta yedim ki ondan aklım gitmişti soruyu okumadan atladım😂😁
Afiyet olsun 😄
Mutluluk hormonunu artırır dedim bu ama yok ise yaramadi 😁😑🙂
Suyu saymazsaak ,🍒 suyuuuu
Çay içtim valla bu akşam
Çay tabi ki.
Ispanak nane feslegen ve maydanozlu detoks suyu 😅
İngiliz çayı. İngiltereden abim geldi de.
Çikolatalı süt :d
Bunu canım çekti
Buyur gel ısmarlayalım :d
Su içtim..
Hayret.. Çay olmalıydı oysa..
En son su içtim
Suuuuuuuuu allah khrtsn suyu tovbe tovbee
Süt içtim oreo ile
Redbul
Çay.
Çay.
Çay içtim