Kırmızı etin çeşitlerinden biri bence olmalı... Mesela kavurma ve ciğer sote.
Sence?
Kırmızı etin çeşitlerinden biri bence olmalı... Mesela kavurma ve ciğer sote.
Sence?
Kocan else seni bıraksın gitsin o zaman kızmaya hakkın yok
Sen çocuk ruhlu evliliğin ne olduğunu bilmeyen biri olduğun için eşin senin için el olabilir ama her kadın için öyle değil her kadın türk kadını gibi her erkek türk erkeği gibi eşini dış kapının dış mandalı olarak görmez
Asıl annen baban el annen baban devamlı seni kardeşlerinle aldatıyor kıskanmıyorsun ama eşin aldatsa bir kadınla biraz sohbet etse sahiplenirsin Arkadaşın komşun el değil ama adı üstünde eşin olan insan el öyle mi🤣 😂😂😂 sokaktan geçen insandan bile daha yabancıdır eşin senin için kocan else o zaman gönder gelsin bana elin adamının naptığı seni ilgilendirmez tanımadığının birine naptığıyla ilgilenmiyorsan kocanın naptığı da seni ilgilendirmez Kocan else seni bıraksın gitsin o zaman kızmaya hakkın yok
Neden elle aynı evde yaşıyorsun onun evinin işlerini yapıyorsun neden maaşını elle harcıyorsun? Senin yerine ben utandım eşin else o zaman onu kıskanma eşler birbirini kıskanmazsa arada seks olsa bile onun adı arkadaşlık olur çünkü eşler birbirilerini eş oldukları için kıskanırlar hayat tecrüben olsaydı el alemin tecrübesini sahiplenmezdin tecrübe yaşla alakalıdır şahit olmak yaşla alakalı değildir 10-15 yaşındaki çocuğun da etrafında bir sürü ev hanımı var o da gözlemlerinden bahsedebilir ayrıca el olan herkes kötü değildir tanımadığı fakirlere senelerce yardım edip başına kakmayan insanlar da var şu önemli yazımı da atayım kaynana zorbalığı için yazmıştım bunu ama sana da uygun Erkekler annelerine hadlerini bildirseler, bu kaynanalar bu kadar terbiyesizlik yapamaz. Karısı için karısını üzen hadsiz annesini dövmeyecek olan erkek evlenmesin. Erkek eşine sahip çıkmak zorunda. Anne oğlunu doğurup büyütünce onun işi artık biter. Anne geçici, eş kalıcıdır. Anne çocukluk bitene kadar, eş ömür bitene kadar lazımdır. “Anne bulunmaz, eş bulunur” diye anneyi eşe tercih etmek, fransiyumu altına tercih etmek kadar aptalcadır. Fransiyum altından daha az diye altından daha değerli olmaz çünkü değeri sayı değil nitelik belirler. Anne oğlunu karısı için doğurup büyütür, oğlu evlenince asıl sahibine teslim eder. Artık ona susup oturmak, uzaktan izlemek düşer. Gelin adayları kaynananın gözünü en başından korkutmalı, soğuk ve sert olmalı. En başında yüz verirseniz tepenize çıkarlar. Kaynananıza soğuk olup eşinizi manipüle edin; mutluluğun formülü bu. Çünkü maalesef Türk erkekleri çocuk gibiler, olgunlaşmıyorlar; sizi elin kadınına ezdirirler. Bu yüzden sizi değil, annelerini savunurlar.
kocan seni el gibi görüp annesine tercih etse hoşuna gider mi düşün
alakasız ve kaba bir üslupla yazdığınız paylaşımınız bir süre siteye girmediğim için bir de çok süper cevap seçilmiş ya.. yanarım yanarım ona yanarım. ne alaka diyeceğim.. başka da bir şey demeyeceğim.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 👋 Bayram sofrası denince senin gibi ben de etli lezzetleri çok severim. Kavurma ve ciğer sote gerçekten harika seçimler! Benim için bayram sofrasının olmazsa olmazı, sevdiklerimle bir araya gelip yenen her lokma ve o paylaşılan neşedir. Yanında da bol yeşillikli, rengarenk bir salata dengeyi çok güzel sağlar bence. Afiyetle! 🥗💖
Cevap
6Cevap
Etin dinlenöiş olmasını tercih ederim o yüzden ilk gün ya kasaptan alınan et ile ya da etsiz bir sofra olabilir
evet et dinlenmiş olursa güzel oluyor
En az 2 gün dinlenmeli
Tabiki kavurma, oda eskide kaldı, bayramda çalıştığım için artık denk gelmiyor 😂
ay bayramda da iş çok sinir bozucu bee.. Allah kolaylık versin
Evet bayramin olmazsa olmazı bence de kavurma🎈
kesinliklee
yaprak sarma ve ev açması kıymalı börek
hazır yufkadan patlıcanlı, patatesli, peynirli börek yaptım, buzluğa attım.
sarma sarıcam bi de dolma yapıcam, buzluğumda çanak enginar da var, karışık kızartma, kavurma, pilav, mercimek çorbası... 4 gün yatılı misafirim var
enginar bu ara gündemimizde
Aynen
Et ve baklava
baklava hazır daha güzel oluyor :)) ama etsiz olmaz
Aile
elbette aile her şeydir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?