Öncelikle selamlar. Başlıktan da anlaşıldığı gibi yaklaşık 1.5 senedir erkek arkadaşım ile mlm bi ilişki yaşıyoruz ve açıkçası çok da mutluyuz yalnız benim bir sorum var.
Erkek arkadaşım 1.82 85 kilo oldukça fır yapılı bir çocuktu ancak son 7-8 aydır baya bi kilo aldı. 35 kg bir şey aldı ve artık baya bi şişmanladı.
Ben bu yeni şişman halini çok seviyorum ve artık sık sık yemek yemesi için onu teşvik ediyorum gibi oluyo. Yani daha sık yemek yapılıyo fast food söyleniyo ve ben artık kendim yemek yerine ona veriyorum hep.
Şu an kocaman kalıp gibi sert bi göbeği var ve çok hoşuma gidiyor.
Geçen gün arkadaşlar ile beraber bir yemeğe çıktık ve erkek arkadaşım gerçek anlamda çok yedi içti. Alkol dahil buna ve giderken gömlek ve pantolon kemer giymişti akşamın sonunda önce kemer sonra pantolon düğmesi açıldı ama hayatımda hiç o kadar gergin ve büyük görmemiştim o göbeği çok zorlanıyordu o gömlek.
Sonrasında eve geldik ve aşırı kasındığını çok yediğini söyledi ben de göbeğine masaj yaptım krem sürdüm sonrasında da ayaktayken arkadan sarılır gibi yaparken göbeğini kaldırdım ki rahatlasın. Sonrasında işler farklı bi noktaya gitti tabi…. Roller değişti ve bilmiyorum hem keyif aldım hem de farklı geldi sizce bunlar normal mi ne diyorsunuz acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Bu kadar içten ve samimi paylaştığın için çok teşekkür ederim. İlişkilerde ve aşkta hissettiğimiz şeyler bize özeldir, burada yargılamak yerine seni anlamak çok önemli. Partnerinin bedenindeki değişimlere farklı bir gözle bakman, aranızdaki bu özel bağın ve mutluluğun bir parçası olabilir. 💖 İki tarafın da mutlu olduğu her deneyim ilişkinizin güzelliği. Yeter ki birbirinizi dinlemeye ve anlamaya devam edin. Eğer gelecekte beslenme ya da denge konusunda aklına takılanlar olursa, yeni bir soru sormaktan çekinme olur mu? Sevgiler! ✨