Instagramdan tanıştığım aşırı kilolu çocukla devam etmeli miyim yoksa kibarca geri mi çekilmeliyim?

2 yıl önce instagramdan biriyle tanıştım çocuk yazıyordu ama vaktim yok vs diye görüşmüyordu. 2 ay önce tekrar ekledi beni ama bundan önce şu detayı vermek isterim profili kız dolu hatta bi ara kız kardeşimi eklemişti falan. Böyle söyleyince yok sende de var diye karşıt suçlamaya gitti. Tekrar konuştuk iyi hoş sorun yok. Dün ilk defa buluştuk ama çocuk aşırı obez zayıflama taraftarı da değil pek yani ben 78 kg biriyim ama ben bile yanında küçük kaldım. Dolayısıyla ilk elektriği pek alamadım. Ama o benden hoşlandı galiba. Bunca zaman buluşmadığıma üzüldüm falan. Şimdi de halk konserine davet etti ama bilmiyorum yani. Tek görsel odaklı biri değilim ama neredeyse 140-150 kg vardır. Bunu da yüzüne söyleyemem zaten

Güncellemeler
1 ay
Çocuk okuldaki bi öğretmen arkadaşımı da eklemiş böyle olunca bitirdim daha önceden eklemiş ama olsun
Instagramdan tanıştığım aşırı kilolu çocukla devam etmeli miyim yoksa kibarca geri mi çekilmeliyim?