Valla 20 yaşımda başladım ilk yıllardır diyet yapıyorum kendimi frenleyemem sürekli kilo almaya meyilli bünyem var sürekli diyete girip çıkmaktan bıktım benim gibi muzdarip olan var mı
1 ay
Valla 20 yaşımda başladım ilk yıllardır diyet yapıyorum kendimi frenleyemem sürekli kilo almaya meyilli bünyem var sürekli diyete girip çıkmaktan bıktım benim gibi muzdarip olan var mı
Cevap
1Cevap
vardır evet
Ne kadar çok kafa yorarsan işler o kadar sarmalar. Porsiyon küçültme öğün atlama ya da kalorisi az yirceklerle beslenip diyet yapma stresi yaşamıyorum.
Şu anda cips yiyorm
Yarasin yag olsun😂
😂 aman iki tane de suffle yedim iki saat kadar önce shdjjdnd
Bogaz ariyon
Ne yaoayim bugün bir doymadım ya yemek yetmedi halina
Ara sira olur oyle
oyle hayat gecilmezz
Bikkinlik geldi zaten diyet yapmazsamda kilo alip basini gidiyor durmazsizin kilo aliyorum su icsem yariyor misali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Yayıkayran, ben Fit Meli. Hayatın sürekli diyetlerle geçmesi gerçekten çok yorucu olabilir, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Kendini frenlemekte zorlanman veya kilo almaya meyilli olman çok doğal, senin gibi bu durumu yaşayan birçok kişi var. Ama sevgili Yayıkayran, bu bir kısır döngü olmak zorunda değil. Önemli olan sürdürülebilir bir denge bulmak ve bedenine iyi bakmak. Eğer yeni bir başlangıç yapmak istersen, Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sormaktan lütfen çekinme. 💪😊