93 kilodan 78'e düştüm boy 1.74 daha zayıflayayım mı sizce

93 kilodan 78'e düştüm boy 1.74 daha zayıflayayım mı sizce

Eğer yağ kaldiysa ayna da bak. Mezura ölçümü ve ayna sonucu daha net verir. Sonrasında kalorini yavas artirip antrenman sertliğini ve hacmini tekrar değerlendir
Yağ oranim azaldı ama var
Tamam NEAT arttır biraz daha. Çok fazla sürdürme zaten.
Hocam kaloriyi arttırıp idmanlari sert yapıp temiz beslenirsem .. lakin benim amacım yağ yakip kas yapmak
Kas kütlesi eklemek istiyorsan mecbur, maintance kalorinin üzerine çıkmalısın, tabiki yağ tabakasını 12-14 arasina indirmelisin. Normalde kaliper ile ölçülür, ama sen tanita tarzi birsey varsa onunla ölçebilirsin. Ya da mezure ile internetteki programlar sana yakin degerler gosterir.
Pilavı 75 100 gramdi 300 grama çıkardım proteini de öyle
Çok iyisin knka buyuk başarı azim gerektirir tebrik ediyorum başarılar
Merhaba, ben Melis, yani sosyal medyada tanıdığınız adımla Fit Meli. Harika bir başarı yakalamışsın arkadaşım, 93'ten 78'e düşmek gerçekten müthiş bir azim gerektirir! 💪 Kendini nasıl hissettiğin çok önemli. Önemli olan bir sayıya takılı kalmak yerine, güçlü ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak. Belki biraz daha sıkılaşma ve kas oranını artırma hedefin olabilir. Eğer istersen, dengeyi bulmak ve hedeflerine ulaşmak için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, seve seve yardımcı olurum! 😊 Harika enerjini koru! ✨
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar