Diyet & Beslenme 24 gü Kilo vermek ne kadar zor ya? Slasyyyy Takip Et Xper 2 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 58.9'dan 56.6 oldum bir ayda diyete uymama rağmen çikolatanın tadını unuttum resmen Kilo vermek ne kadar zor ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Blocknot Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 24 gü Ağzını tutamayan hiç bir şeyini tutamaz 0 3 Yorumla Slasyyyy 24 gü Yemiyorum zaten Yorumla Blocknot 24 gü Bence çok abartılı diyet mantıklı değil zaten hızlı verilen kilo hem kalıcı olmaz hem sağlıklı olmaz Yorumla Slasyyyy 24 gü Evet bu sekilde kalıcı oluyor ama sanki obezimde aylardır diyet ypsiyorum hissi olusuyo Yorumla
MOJITO16 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 24 gü Bı gece ac yatsan verirsin 500 gr 0 5 Yorumla Slasyyyy 24 gü Amayağdandeğil Yorumla MOJITO16 24 gü Neden veriyorsun Yorumla Slasyyyy 24 gü 52 olcam Yorumla MOJITO16 24 gü Agıpo kullan Yorumla Slasyyyy 24 gü Yok ilaçla neden zayıflıyom obez değilim Yorumla
sınırsız11 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 24 gü Böyle bu iş ne sandın 0 22 Yorumla Slasyyyy 24 gü Bir ayda 4-5 kilo verenler var🥲🥲🥲 Yorumla sınırsız11 24 gü Ödem atıyorlar felan o şekil de sanıyorlar lakin 300 400 kalori açığı veren kişi kilo verir zaten Yorumla Slasyyyy 24 gü Ben cok zor verdim ya bi ayda yağdan - 2.7 kg kastan da 400 500 aldim Yorumla Slasyyyy 24 gü Hala ödemim var buna ragmen Yorumla sınırsız11 24 gü Verirsin zamanla çok kasma ben de yiyorum sert antereman yapıyorum yeri geliyor koşuyorum karışık kafam hep spor da Yorumla Slasyyyy 24 gü Ben cok spor yapmiyorum yeni basladim her gün 20 dk falan o da yavas kilo veriyorum diye diyetisyenim baslattk Yorumla sınırsız11 24 gü :D anteremanı sert yap 20 dakika ne Yorumla Slasyyyy 24 gü Hic yapmamaktan iyi ahahhshsja Yorumla Slasyyyy 24 gü Kac ayda düserim sence Yorumla sınırsız11 24 gü 3 ay en az Yorumla Slasyyyy 24 gü Ohaa abartmaa ya Yorumla Slasyyyy 24 gü 52 olcam Yorumla sınırsız11 24 gü Görürsün Yorumla sınırsız11 24 gü He çok sürmez o zaman Yorumla Slasyyyy 24 gü Niye yarabbım bi ayda 1 kilo vercekswm yiiyö bari Yorumla sınırsız11 24 gü :D yeme tut boğazını Yorumla Slasyyyy 24 gü Yemiyorum maalesefff temmuza kadar 52 olmam gerek🥲 Yorumla sınırsız11 24 gü O zamana kadsr olursun kesin düğün felan vardır Yorumla Slasyyyy 24 gü Yoo yaza zayıfff olarka girmek istiyorum Yorumla sınırsız11 24 gü Girersin korkma Yorumla Slasyyyy 24 gü İnsllah tesekkürr Yorumla sınırsız11 24 gü Rica ederim başarılarr Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 24 gü Verirsin sabret 0 4 Yorumla Slasyyyy 24 gü Evet🥲🥲🥲 Yorumla cakir2607 24 gü Kaç kilo olmayı düşünüyorsun Yorumla Slasyyyy 24 gü 52 Yorumla cakir2607 24 gü Fazla bir şey kalmamış Yorumla
Gizli Üye (18-24) 24 gü Boyun kaçki 0 3 Yorumla Slasyyyy 24 gü 162 Yorumla Cevap sahibi 24 gü Yanlış yazdı arkadaş sanırım assgj Yorumla Cevap sahibi 24 gü 55 kilo ideal bence sağlıklı gunler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ağzını tutamayan hiç bir şeyini tutamaz
Yemiyorum zaten
Bence çok abartılı diyet mantıklı değil zaten hızlı verilen kilo hem kalıcı olmaz hem sağlıklı olmaz
Evet bu sekilde kalıcı oluyor ama sanki obezimde aylardır diyet ypsiyorum hissi olusuyo
Bı gece ac yatsan verirsin 500 gr
Amayağdandeğil
Neden veriyorsun
52 olcam
Agıpo kullan
Yok ilaçla neden zayıflıyom obez değilim
Böyle bu iş ne sandın
Bir ayda 4-5 kilo verenler var🥲🥲🥲
Ödem atıyorlar felan o şekil de sanıyorlar lakin 300 400 kalori açığı veren kişi kilo verir zaten
Ben cok zor verdim ya bi ayda yağdan - 2.7 kg kastan da 400 500 aldim
Hala ödemim var buna ragmen
Verirsin zamanla çok kasma ben de yiyorum sert antereman yapıyorum yeri geliyor koşuyorum karışık kafam hep spor da
Ben cok spor yapmiyorum yeni basladim her gün 20 dk falan o da yavas kilo veriyorum diye diyetisyenim baslattk
:D anteremanı sert yap 20 dakika ne
Hic yapmamaktan iyi ahahhshsja
Kac ayda düserim sence
3 ay en az
Ohaa abartmaa ya
52 olcam
Görürsün
He çok sürmez o zaman
Niye yarabbım bi ayda 1 kilo vercekswm yiiyö bari
:D yeme tut boğazını
Yemiyorum maalesefff temmuza kadar 52 olmam gerek🥲
O zamana kadsr olursun kesin düğün felan vardır