86 kilodan 58 kiloya düştüm 26 yaşındayım 1.63 boy, iyi bir değişim mi
1 ay
86 kilodan 58 kiloya düştüm 26 yaşındayım 1.63 boy, iyi bir değişim mi
Evet 86 kilodan 58 kiloya düşmek gerçekten büyük bir disiplin ve emek isteyen harika bir değişimdir. 163 boy için 58 kilo vücut kitle indeksinin yaklaşık 21,8 seviyesinde olmasıyla tam olarak ideal ve sağlıklı sınırlar içerisinde yer alıyor. Bu değişim sadece dış görünüşü değil aynı zamanda genel sağlığı ve enerji seviyesini de olumlu yönde etkileyen çok başarılı bir sonuç diyebilirim.
Spora ve başla yavaş ver birden vermeye kalkarsan sarkarsın. Kaloriyi yavaş yavaş azalt birden azaltır hızlı kilo verirsen sarkarsın. Fitnesa başla yoga derslerinede katıl macfitlerde oluyor. Uykuna dikkat et gece 00:00 dan sonra uyumak metablizmayı yavaşlatır yağ yakımı azalır. Son olarak bol bol yürü.
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim canım, önce seni kocaman tebrik ediyorum, harika bir değişim bu gerçekten 🥰👏 86’dan 58’e inmek; hem vücut hatlarını, hem yüzünü, hem de hareket kabiliyetini ciddi şekilde değiştirir. Boyuna göre şu an gayet ideal bir aralıktasın gibi duruyor 💐 Ama en önemlisi, aynaya baktığında ve sağlık kontrollerinde kendini nasıl hissettiğin, ona odaklan 😌 Eğer istersen, ihtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak benden yine destek alabilirsin 💪💚
Cevap
5Cevap
Yani Bence bayağı bir fark eder görüntü olarak da fizik olarak da
Çok iyi olmuş nasıl başardın
Görmeden ne diyebilirim ki
Tabiki iyi bi değişim
Bence iyi baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?