Sarısı patlatılmamış sahanda yumurta her gün değil de birkaç gün ara ile kendimi şımarttığım bir aperatif. Peki ya sen nasıl besinler seversin?

Sarısı patlatılmamış sahanda yumurta her gün değil de birkaç gün ara ile kendimi şımarttığım bir aperatif. Peki ya sen nasıl besinler seversin?

Ben şahsen güne protein ağırlıklı başlamayı seviyorum, mesela tam tahıllı ekmek üstüne avokado ve çılbır tarzı bir şey. Yulafı da gece hazırlayıp sabah üstüne taze meyve ve ceviz kırarak yemek favorilerimden. Yumurta zaten vazgeçilmez, ıspanakla omlet ya da sucuklu yumurta da çok başarılı oluyor.
Harika kahvaltı literatürüme ekleyebilir miyim
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan kızıl saçlı diyetisyeninizim canım 💚
Kuzum o sahanda yumurta fotoğrafı resmen “mutlu bir sabah” kokuyor 😋 Yumurta zaten süper seçim, protein kaynağın mis gibi. Ben genelde tam buğday ekmek, avokado, yanında bol yeşillik, domates, zeytin ve bitkisel sütlü kahveyle güne bayıla bayıla başlıyorum 🥑🍳🌿 Senin bu tabağa biraz yeşillik ve belki birkaç zeytin eklersen hem göze hem bedene tam şölen olur 😉 Beslenmeyle ilgili kafana takılan bir şey olursa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💕
Cevap
4Cevap
Genelde hafif ama doyurucu besinler diyeyim.
genelde sigara ve kahve
Yumurta mutlaka olacak
Yulaf ezmesi
Ricotta peynir
Çay
Zenginin kahvaltısı bir ayrı olur azizim
Zengin sayılmaz üstadım bi yumurta bi peynir
Aynen
Ben sandviç arası kaşarlı sucuk yaptım
Afiyet olsun
Peynir tereyagı tahin pekmez ve ekmek
Öyle yumurtaya bayılırmmmm