3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
250 ml mümkünse laktossuz süt dokecen sonra bi 20gr kadar protein tozu at içine shake le ve iç. Bunu günde 2 kere yapman yeterli.1 öğün yerine kullanabilirsin tok tutuyor ve açlığını alıyor. Tek içişte bitirme 1 saate falan yay yavaş yavaş iç. Hadi hayırlısı.
Kilo alımı için yazmıssın. Yemekten yarım saat sonra hazırlarsan kilo aldırır.
Kilo alımı için değil mi
Evet kilo vermek istiyorsan sporla destekleyerek günde 2 kere ara öğün değil de öğün olarak kullanılmalı. Kilo almak için ise normal yediklerine devam edecen bunu daen az 2 kere soylediğim şekilde yemekten yarım saat sonra içeceennn.
Peki ya yanında ki vitaminler
Açıkçası onların kilo alımına etkisi yoktur. İçeriklerini görmem lazım fakat, herbalife setleri genelde kilo vermek için ya da ameliyatlar sonrası yeteri kadar beslenemeyenlerin vucuduna gerekli vitaminleri kolejanları alması için vardır. Yani aslında bu bir kilo verme diyet seti. Lakin protein eğer diyet yapmıyor yediklerinden kesmeden kullanıyorsan ve spor az yapıyorsan kilo yaparlar. Sana kim kilo alman için bu seti önerdi ki ehuehue
Beslenme koçu
Aynı seti kilo vermek için kullanıyorum 40 kilo verdim sjakfbashj
Maşallah bana da bi 10 kilo lazım
Dediğim gibi kullan spor yapıyor musun? DÜzenli spordan bahsediyorum.
Hayır yapmıyorum
O zaman bol bol yemeye devam protein tozlarını da yemekten sonra kullan ek gıda takviyedir. Bu şekilde yaparsan kilo aldırır. Ama sana benden bir tavsiye. Vucut 1 kere kilo almaya başlarsa ondan sonra hep kilo problemi yaşayabilirsin.
Öğün yerine değil, öğünün yanına veya ara öğün gibi kullanırsan kilo almaya daha uygun olur.
Sütle hazırlamak kaloriyi artırır.
Muz, yulaf, fıstık ezmesi gibi şeyler eklemek kilo alma açısından daha etkili olur.
Çok aç karnına içip başka bir şey yemezsen uzun süre tok tutabilir.
Yani senin hedefin kilo almaksa:
Sabah kahvaltıdan sonra
Spor sonrası
Ara öğün şeklinde kullanman daha mantıklı olur.
Bunlara inanmayınn sadecw su kaybı ile tartıda eksiler görülür sonrasında ×2 fazla kilo alımı olur. En güzeli diyetisyen programları sağlıklı beslenme haraketli yaşam bol su içimi.
Gene de tercih senin tabi kii nasıl kullanıldığı hakkın da bilgim yok
Diyetisyen ile beraber kullanıcam zaten
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 💚 Şu kutuya bak, baya yatırım yapmışsın kilo alma konusunda 😅👏
Tatlım, Herbalife gibi ürünler ana öğün yerine değil, doktor veya diyetisyen kontrolünde, normal beslenmene ek olarak kullanılmalı. Aç mı tok mu kısmı ise aldığın ürünün üstündeki kullanım talimatına göre değişir, mutlaka etiketleri dikkatle oku.
Sağlıklı şekilde kilo almak istiyorsan düzenli ana öğün, ara öğün ve yeterli kalori çok daha önemli 🥑🍞 Eğer kafan karışırsa, yeniden Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💕
Cevap
8Cevap
Sitesinde yazar nasıl kullnman getektiğin ya da müşteri hizmetlerini ara
ulan ya kilo aldıracaz ayagına birileri nası para kazanıyor olaya bak :D
Başka yöntemler varki kilo vermek için
Esimde kullandi pek fayda gormedi ac iciyordu
Alırken söylemediler mi
Aç mı içiliyor bilmiyorum beslenme koçum da daha uyanamamış 😅
Bir gün geç başlarsın bir şey olmaz 😂
Yok hemen beşlamak istiyorum😅
Heyecanlı 😂😂 yerim
Bu tuzağa nasıl düştün be
Kilo alamıyoz napalım bide bunu deniyelim dedik
Daha iyi şeyler tavsiye edebilirim ama kan sonuçların varsa at bana
Keşke almadan önce sorsaydın ⁉️
Direkt kafana dikle
Bence ChatGpt'ye Sormanız Daha Sağlıklı Olacaktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?