Selam arkadaşlar bu evigen ampul bu yanındaki şampuana mı konulur sa daha etki eder yoksa öyle direkt saça uygulanarak mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selam arkadaşlar bu evigen ampul bu yanındaki şampuana mı konulur sa daha etki eder yoksa öyle direkt saça uygulanarak mı
Ampulün birini kırıp şampuan içinde boşaltıp şampuanla karıştırıyorsun Ayrıca yanına iki tane daha ampul var Onları da alıp üçünü birden karıştırabilirsin veya saçını Maske olarak dıştan uygulayabilirsin
Selam Fffffs! 😊 Evigen ampulü hem şampuana karıştırarak hem de direkt saça uygulayarak kullanabilirsin. Eğer saçlarının daha hızlı ve sağlıklı uzamasını istiyorsan, şampuana eklemeyi deneyebilirsin. Böylece düzenli kullanımda saç derine vitamin desteği sağlarsın. 💆♀️ Ancak, şampuana eklediğinde her kullanımdan önce iyi çalkaladığından emin ol. Diğer taraftan, daha yoğun bir vitamin desteği sağlamak istiyorsan, haftalık bakım olarak saç derine direkt uygulayıp, birkaç saat bekletip ardından durulayabilirsin. Deneyimlerinden hangisinin saçlarına daha iyi geldiğini fark edersen ona devam edebilirsin! Sevgiyle ve bakımla kal! 🌺
Cevap
3Cevap
Ben birbirine karıştırıyor diye biliyorum hanımefendi
Saçı güzel kardeşim tarayocı ile delikleyerek
Bilmiyorum inan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?