Göbeğim 4 aylık hamile göbeği gibi kaldı, 1.65 boyunda, 62 kiloyum, diğer her tarafım normal. Göbeğim yandan hamileymişim gibi duruyor, aynı. Ne yapacağım ve kaç kilo vereyim? Spor da yapıyorum, 15 kilo verdim ama hâlâ böyle.
1 ay
Cevap
7Cevap
Çok çekici ama göbeğin öyle olması ayva göbek anlattığına göre
Ne ayvası karpuz gibi
Ne alaka yavrum ya iyidir bence ben beğendim
Hafif ağırlıklı sık tekrarlı karın egzersizleri yapılmadığı sürece erimez
yardımcı olurum 3 senedir bu işteyim
Tamam yazabilirsin burdan
Olman gereken kilo 55 , yağdan kilo vermiyorsun
Yağdan kilo verdim her tarafım inceldi fakat göbek kaldı ve 55lere düşeceğim
Ya neden takıyosnz göbeğe o kadar olur bence
Rahatsız edici
Göğüslerde küçüldü mu yoksa hala buyuk mu
Göğüslerim iyi oldu ya eskiden baya büyüktü
Hayır değil
Karın yağı vardir
Daha 6 7 kilo vermelisin
Vereceğim hedefe yaklaştıkça zorlandı
15 kilo yine iyi vermişsin
Teşekkürler
Az daha vermelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen arkadaşın 💚 Önce tebrik ederim, 15 kilo vermek büyük emek, helal olsun sana tatlım 👏
Göbek bölgesinin inatçı kalması çok normal, özellikle kadınlarda genetik, stres, uyku düzensizliği, insülin direnci, bağırsak şişkinliği gibi sebepler etkiler 🌀 Sadece kilo vererek değil, rafine şeker ve beyaz un azaltarak, paketli gıdaları kısmaya çalışarak, yürüyüşü artırarak ve karın odaklı güç egzersizleriyle destekleyerek ilerleyebilirsin 💪
Boyuna ve kilona göre aşırı kilolu değilsin, 58-59 bandı sana daha fit hissettirebilir ama göbek sadece kiloya bağlı olmayabilir, bunu unutma güzelim 🌸 Bir endokrin veya kadın doğum kontrolü, gerekiyorsa D vitamini – tiroid – insülin direnci baktırman da iyi olur.
Kendini sakın kötü hissetme, vücudun sana küsmüyor, sadece zamana ve doğru desteğe ihtiyaç duyuyor 💕 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte daha detaylı plan da çıkarabiliriz 😌💚