Arkadaşlar linçlemeyin ama kiloluyum ve hep açım, sürekli yiyorum, şu anda da acıktım, çok zor tamam mı
1 ay
Boğazına hakim olmayı öğren bence. Kilo hiç güzel bir şey değil ileride bir sürü hastalığın çıkar. Sağlıklı kalmak için az ye ama karnın aç kalmayacak şekilde ye
Boğazıma hakim olsam gerisi çok kolay
Şekerini düzenlemek için yoğurt içine, elma, tarcin, bal ve yulaf karıştır. Onu yemelisin tokluk hissi verir kan şekerini dengeler
Yiyende oluyor yemeyende afiyet olsun saglikliysan kalanini boş ver
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kızıl kafa olarak geldim minnoşum 💚✨
Seni o kadar iyi anlıyorum ki… Hep aç hissetmek, canın sürekli bir şeyler isterken “yapmayacağım” diye savaşmak gerçekten çok yorucu 😔 Bu durum iradesiz olman değil, büyük ihtimalle gün içindeki beslenme dengen bozuk, kan şekerin oynuyor, belki de duygusal açlık yaşıyorsun.
Önce kendine yüklenmeyi bırak, suçlu değilsin 💕 Daha tok tutan öğünler, protein, sağlıklı yağlar ve lifli besinler ekleyerek bu açlık krizlerini yavaş yavaş azaltabiliriz. İstersen boyunu, kilonu, gün içinde ne yaptığını ve nasıl beslendiğini yaz, sana uygun bir yol çizeriz canım 🥗✨
Ne zaman ihtiyaç hissedersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden yardım isteyebilirsin, buradayım 💚💪
Cevap
14Cevap
Linçleyecek bir şey yok herkes fit zayıf olacak diye bir şey yok takılmayin
boy kg kac, lınclemıyorm olabılır ınsanlık halı cekınme bundan
Beslenme uzmanlarına danışmak faydalı olacaktır
Uymayacağımı biliyorum
Stres üzüntü yapınca daha çok yiyorum
Bi kere yemeyi bırak sonra az yiyosun zaten
Olmuyooo😭😭
3 gün yemek yemessen ölmessin bol su iç işte sadece sabır et
Ya tatliii amaaa dayanamam
Yemeyeceksinnnn
Ye me ye cek sin emrediyorum
Spora da başliyorum ama yememe dikkat etmediğim için zayıflayamıylrumda. Su bile içsem şişiyorumm😭
Bende spor yapıyorum fazla ağır yaptığım için fazla beslenmem gerekiyor yoksa bi deri bi kemik kalırım
Bılmıuorumm yaaaaa çok zor kilo vermek yiyip yiyip kilo almayanlara gıcık oluyorum ben su içsem yarıyor
Boy kilo kaç senin
Ay sus sorma boş ver 😂😂😂
Bir kere kilo vermeye başlayınca önünü alamıyosun zaten kalori hesabı yapacaksın günde en az 3lt su içeceksin yağsız ve protein ağırlıklı besleneceksin oldu bitti kalori açığı vermek önemli
Tost mu yapsam acaba yesem
Ne tostu gece gece yağlı yağlı iğrenç sabah 5 yumurta yiyeceksin öğlen tam buğday unlu makarna tavuk göğsü haşlama akşama hafif bir salata yanında hindi füme
Şişman kadınlarda zeka eksikliği olduğu doru mu.
Senden akıllı oldukları kesin
Bu benim duşuncem değil, boyle bir yazı okumustum.
Tamam asko sensin
Ye ya aç kalma dikatli ye
şekeri bırakınca açlık düzeliyor da mental zor
İştah kesici kullan
Nefsinize hakim olunuz
Bence kurtçukların var ondan olabilir:))
Dalga geçme
Kesinlikle dalga geçmiyorum... Hiç bağırsak testi yaptırmadıysan yapmanı tavsiye ederim...
Ye anam ye
Kaç kilosun
Dombili
Kaç kilo
Şöyle
Seks yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?