Ben ne yapacağımı bilmiyorum?

Eşimle 3 yıldır evliyiz ve 1 kızımız var. Eşim doğru düzgün çalışmadı hiç kuryeydi bazen kafasına eserse 3 4 saat çalışıyordu bazen o da yok. Bi kaza yapar kolu çizilir 3 ay evde yatar. Neyse bıraktı kuryeliği mesleğine döndü gğnlük aldığı para dışarıdan yemeğe gidiyor evde daha ucuz olur evden yapalım diyorum dinlemiyor kira birikti borçlar birikti ama bi çaba yok sürekli bunları söylüyor. En son hiç çabalamadın ki dedim arabamı sattıktan sonra psikolojim bozuldu ondan diyor. Ee senin şsikolojin bozuldu diye bizim de bozuldu bizi düşünen yok mu. Kızıma daha gidip bi alışveriş yapmışlığım şöyle severek aldığım hiçbir şey yok herşeyi kardeşim gönderdi. Beşiğini kıyafetlerini bebek arabasını biz hiçbişey almadık çocuğa. İçimde kalıyor ama onu da umursayan yok. Çocuğa şöyle yarım saat bakıp da beni dinlendirmedi mesela daha hiç. Evi temizlemek için bazen bırakıyorum zorla bakıyor onda da. Kaynanamlar geliyoe yine temizlik yemek oturucak vaktim olmuyor. Son 1.5 yıldır yani şöyle bi oturup da dinlenemedim hiç. Ev bazem dağılıyor toplayasım olmuyor hemen sen pasaklısın şöylesin böylesin. Oturduğumuz evde zaten ayrı bi şey ne böceği biter ne faresi ne piresi. Ben de istiyorum ki şöyle güzel bir evde oturayım temiz temiz eşyalarım olsun başkalarının ikinci elini kullanmayayım bazen söylüyorum yapamıyorum diyw ağlıyor ama yine çaba yok evde oturarak ne yapabileceğini sanıyor onu da anlamıyorum artık o kadar soğudum ki söylesem anlamaz hemen beni suçlar sen şöylesin böyle bencilsin artık yüzümün gülmediğinin vile farkında değil. Ama söze gelince beni çok seviyor geçen rüyasında ölmüşüm bütün gün ağladı nerdeyse. Öyle işte napıcam bilmiyorum. Ailem uzakta ayrılsam destek olurlar ama şöyle böyle işte bilmiyorum ayrılmak çözüm mü napcam psikolojik olarak dipteyim kafam iyice gitti artık. Peyniri buzluğa koymuşum dün. Telefonu dolapa koyuyorum falan nasıl düzelcek onu d bilmiyorum ben mi abartıyorum onu da bilmiyorum. Bazen yanaşmaya çalıştığında içimden bile gelmiyor artık ne olcaksa olsun diyorum sorun ben miyim onu da bilmiyorum öyle iç dökmeli bişey işte

Ben ne yapacağımı bilmiyorum?