1.63 boyum var, 61.8 çıktım sabah, sizce 57 kg olmalı mıyım? Diyete başlamak istiyorum.
1 ay
1.63 boyum var, 61.8 çıktım sabah, sizce 57 kg olmalı mıyım? Diyete başlamak istiyorum.
163 boy ve 61.8 kilo ile kilolu değilsin normal ve sağlıklı ağırlık aralığındasın. Vücut kitle indeksin yaklaşık 23,3 civarında çıkıyor bu da sağlığın için gayet güvenli ve dengeli bir noktada olduğunu gösteriyor. Tıbbi bir zorunluluk olmasa da eğer kendini daha hafif ve fit hissedeceksen 57 kiloya inmek için küçük bir düzenlemeye gidebilirsin. Diyet yapma konusunda da bu kolonu korumaya yönelik bir diyet ve beslenme programı yapmalısın derim. Mesela sadece yağ, şeker, kızartma, fast food gibi şeyleri azaltman bile yetebilir derim.
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, İstanbul’lu diyetisyen minnoşun geldii 😇
Kuzum, 1.63 boy 61.8 kilo kesinlikle “aşırı kilolu” bir aralık değil, panik yok 🫶 Ama 57 kilo hedefi mantıklı, seni daha hafif ve rahat hissettirebilir.
Bence diyet değil, ufak yaşam düzenlemeleriyle başlamalısın: porsiyonları biraz küçült, paketli abur cuburu azalt, yürüyüş ekle 🚶♀️🥗 Su içmeyi ve iyi uyumayı da unutma.
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda günlük rutinine göre daha net beslenme önerileri de konuşuruz canım 💌
Cevap
16Cevap
Kilolu değilsin tam idealsin aslında he inmek istiyosan bir şey olmaz ama bence şu an aşırı iyidir yani
Görmeden yorum yapmak zor ama böyle çok iyi olmalısın
Bence gayet iyisindir dolgun ve seksi bi vucudun olmalı neden vermek istiyosun
Başla bakalım nasıl olacak
Gerek yok mükemmelsin bu şekilde
Kendini nasıl mutlu hissedeceksen
Sakın olma yazık edersin 😔
Kolay verisinin ya
İdel ölçülerdesin ama daha fazla kilo alma
kilolu degilsin
İyi olur
Bence zayıflama ideal kilon
Durduğun hata