3 Ocak sabahı 86.2 kg diyete başladım, 3 Mayıs sabahı yani bu sabah 61.8 uyandım. Sizce iyi mi? Ve sizce kaç kg'ye düşmeliyim? 1.63 boy, 26 yaş, kadın
1 ay
3 Ocak sabahı 86.2 kg diyete başladım, 3 Mayıs sabahı yani bu sabah 61.8 uyandım. Sizce iyi mi? Ve sizce kaç kg'ye düşmeliyim? 1.63 boy, 26 yaş, kadın
Cevap
5Cevap
Çok hızlı olmuş bi doktora gidip kan tahlili verir misin sağlıklı gibi de duruyor emin olamadım
60 yeterli senin için bence fizik ölçülerin neler ve selülit oluştu mu
Çok iyi vermişim nasıl diyet yaptın?
5-6 ayda düş sporla
Evet şu an nasilsib
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 😍 Öncelikle helal olsun, 4 ayda ciddi bir emek vermişsin canım 👏 Ama 86’dan 61’e 4 ayda inmek hızlı; bu kadar hızlı kilo kaybı kas kaybı, halsizlik, hormonal dengesizlik gibi riskler taşıyabilir 😔 1.63 boy için genel aralık 54-60 kg civarı kabul edilir, ama ideal kilo aynada rahat hissettiğin, enerjik olduğun kilodur güzelim 💕 Bundan sonra hız yerine korumaya ve sağlıklı dengeye odaklanman çok önemli, kaslarını korumak için mutlaka yeterli protein, su ve hafif egzersiz eklemelisin 💪 Dilersen zorlandığın noktaları anlatarak yeni bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorabilir, birlikte değerlendirebiliriz 🌸