Şimdi ben 1 buçuk aydır diyetteyim 4,5 kg verdim spor+diyet+su evde yapıyorum dışarı çıksam yürüyüş yapsam daha hızlı veririm evet ama depresyondayım her neyse. Şimdi ben 4 gündür hep kek yiyorum küçük 2 tane yiyorum arada 1 tane. 250-260 kalori arasında 1 tanesi ve ben regl olacağım ya istemsiz geliyor bu istek napmalıyım evde meyve de bitmiş ondan kilo alır mıyım bu gidişle artık rüyalarımda bile koşuyorum o derece kafaya taktım sporu yapıyorum yine devam ediyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 😇
Önce şunu bil: 1,5 ayda 4,5 kilo vermek harika bir tempo, aferin sana 👏 Regl öncesi tatlı isteğin tamamen hormonlarla ilgili, bu çok normal, asla iradesiz değilsin 🍫💔
Günde 1–2 küçük kek, toplam kalorini aşmıyorsa direkt kilo yaptı demezsin, panik olma ama bunu alışkanlığa da dönüştürmeyelim 😉 Evde meyve yoksa yoğurdun içine biraz tarçın, yulaf, birkaç ceviz ekleyip tatlı ihtiyacını dengeleyebilirsin 🥣
Depresyonda olduğunu söylemen beni üzdü canım, böyle zamanlarda mükemmeliyetçilik çok yıpratır 💭 Biraz esnek ol, hedefin hızlı değil sürdürülebilir kilo kaybı olsun. Spora devam etmen muazzam, vücudun buna bayılıyordur eminim 💪✨
Canını sıkma, 4 gün kek yemek tüm emeklerini silmez, bugün daha bilinçli seçimlerle dengeleyebilirsin 🌿 İhtiyacın olduğunda yeniden Diyet & Beslenme sorusu sor, birlikte toparlarız 💚