Nolir cevaplayın?

2 senelik bir ilişkim vardı sonrasından beni eski sevgilisi ile aldattı. Pişman oldu 4 ay sonra evimin önünde hep görünce bir şans daha verdim. herşeyde çok güzeldi ta ki benim müsait olmadığım saat diliminde kendisi canlı yayın açmış ve bir kıza canlıda "Bu şehirde senin gibi güzel kızlar var mıydı?" Diyene kadar. Bitirdim. Aileler biliyordu ve niyetimiz ciddiydi diye ben kesin gözünde görüyordum diye umutluydum. Amcası öldüğünde gece 3'de kız başıma yanına gittim omzumda ağladı bu çocuk üstelik ilk aldattığı zaman bana düşman olan kızın arkadaşı ile sevgili olduğunu öğrendim şuanda da bir sevgilisi var galiba. Ben çok sevdim sırf bu çocuk için ailemi karşıma aldım o derece çok sevdim yanında küçük bir kız çocuğu gibi hissediyorum bana verdiği ilgi çok güzeldi beni hastanelere götürmesi, her ay evime siparişler getirtmesi her ay hediyeler her hafta sonu buluşmalar uyurken ve tam dalmaya yakınken seni asla bırakmam ben seni çok seviyorum güzel kızım diyordu sırf annem ile babam ben küçükken ayrıldığı ve babasız büyüdüğüm için. Üstelik ilk tanıştığımızda ona benim babam annemi aldattı diye boşandılar ve ben bu çocuktan önce 2 senelik bir ilişki daha yaşadım oda beni en yakın arkadaşımla aldattı nolursun bana bunu yapma dedim. Kendisi de aldatan erkek değildir zaten demişti. Ben o derece ona güvendim şu an kendisi mutlu mutlu sosyal medyada fotoğraf paylaşıyor gülerek bana koyan tek şey hakkım asla helal değil sana dediğimde h@r@m ilişkide hak arama dedi bende ona Allah'ın hakkı her yerde dedim tek bir şey soracağım ben Allah'a havale ettim sizce ahım tutar mı?
Güncellemeler
2 ay
İlkimj vardım ona
Nolir cevaplayın?