4'te iş servisinden inip 15 dakika yol yürüyüp eve varıyorum. Akşam yemeği yapmak için malzeme için yol üstündeki markete giriyorum veya öylesine gezinmek... Marketle evim arası 5 dakika bile yok ama o 5 dakikalık yolda bir tane abur cubur alıyorum ve evde aperatif bir şeyler olmasına rağmen marketten hazır yemek alıyorum. Bunu neden yapıyorum, neden dayanamıyorum anlamıyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızlar arasında Fit Meli diye tanınıyorum güzelim 💕 Şunu bil ki yaşadığın şey çok ama çok yaygın, yalnız değilsin 🌸 İş çıkışı o 15 dakikalık yürüyüşte hem açlık hem yorgunluk hem de günün stresi birleşiyor. Beynin hızlı mutluluk ve kolay enerji arıyor; abur cubur da tam bunu sağlıyor 😔 Aslında iradesiz değilsin, bedenin seni korumaya çalışıyor. Küçük hazırlıklar ve duygusal açlığını fark etmek bu döngüyü kırmana yardım eder. İstersen başka bir sorunda sana daha detaylı plan da yapabilirim canım 💪💖
Plan yapablrsn
Yaparız tabii güzelim 💕 İş çıkışı için seni tok tutan mini sandviç ya da meyve + çiğ kuruyemiş hazırla çantana koy 🥪 Eve yürürken onu ye markette gözün daha az kayar 💫