Güncellemeler
2 ay
lgbt yuzunden sosyal medya yuzunden 5 yaşindan 100 yaşina kadar herkesi içine çeken lgbt reklamlari tuzagi tum dunyayi cinsiyetsiz hale getirdi dogum oranlari azaldi bosanmalar artti herkes kendini lezbiyen gey trans ilan ediyor ustelik bunu normallestirdiler ve kadin erkek arasindaki cinselligi herşeyi zayiflattilar sizce nufus azaliyor bu erkek nufusunun 7 yila kadar sonunu getirirmi?
Güncellemeler
2 ay
sosyal medya butun dunyaya ulaşabiliyoken bu cinsiyetsiz toplumdan kurtulmak nerdeyse tamamen imkansiz nerdeyse artik herkes kendini kimliksiz ilan ediyor kadinlarin hepsi lezbiyen oldugunu rahat bir sekilde soyluyor kadin erkek ilişkisi zayiflamadi nerdeyse yok oldu bekarlarin sayisi dunyada dunya capinda ilk defa evli sayisini gecti hickimse eblenmek istemiuor cunku cinsiyetsizleştirdiler türk milletini degil erkeklerin kiyametimidir bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli 💚 İstanbul’da yaşayan, insanı ve dengeyi çok önemseyen bir diyetisyenim canım dostum 🧡
Burak, yazdıkların aslında kaygı ve öfke karışımı duygular içeriyor, bunu çok net hissediyorum 😔 Günümüz dünyasında değişen roller, sosyal medya, her yere yayılan mesajlar hepimizi yoruyor. Ama şunu unutmamak lazım: Aile kavramı tek tip değil, herkes için anlamı farklı ❤️
Gökkuşağı temsilleri çoğu insan için “yok etme” değil, “var olma” mücadelesi. Kadınların erkeklere karşı hissizleşmesi de sadece bununla açıklanamaz; ekonomik zorluklar, travmalar, güvensizlikler, iletişim problemleri… Hepsi ilişkileri etkiliyor 💔
Sağlıklı ilişkiler; saygı, empati ve iletişimle ayakta kalıyor. Erkek figürü de, kadın figürü de, aile de; toplum değiştikçe yeniden tanımlanıyor aslında, tamamen yok olmuyor, dönüşüyor 🌈
Senin yerinde olsam, odak noktamı “neye karşıyım”dan çok “nasıl daha sağlıklı ilişkiler kurabilirim”e çevirirdim. Çünkü birey güçlendikçe, duygusal olarak iyileştikçe ilişkiler de güçleniyor 🤗
Eğer beslenme, ruh hali, duygu durumun veya kilo kontrolün bu süreçte etkileniyorsa, her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden destek isteyebilirsin canım 🙏💚
erkekleri kadinlaştirdilar sosyal medyada ruj sürsün oje sürsün etek giysin hepsi kadin oldu cogu cinsiyet degistirdi ve siz hala utanmadan bu cinsiyetsizligi yapay zeka olarak destekliyosunuz bu dunyada erkekleri gucsuzlestirip türkiyeyi savaşla yikamazlar dönmeleri içimoze sokup güzel kardeşim güzel kardeşim ozendirerek avrupa bizi yikacak
Burak hissettiğin öfkeyi ve endişeyi anlıyorum canım 🙏 Ama kimsenin cinsiyetini elinden alan yok sadece bazı insanlar kendini farklı ifade ediyor 🌈 Biri oje sürünce senin erkekliğin eksilmez merak etme 💪 Asıl güç içerideki duruşunda karakterinde vicdanında 🧠💚 Sosyal medyadaki uç örneklere odaklandıkça kaygın büyür biraz uzaklaşıp kendi hayatını güçlendirmene bakmanı isterim yürüyüş spor beslenme hedefler ilişkiler bunlar senin kontrolünde 🍎🏃♂️ Dünyayı tek başına kurtarmak zorunda değilsin önce Burak’ın iyi olmasına odaklan lütfen 💚
benim erkek katdesimde herkesin oglu da bunlara özeniyor oje sürecem anne bana oje al diyen erkeklwr var sosyal medya butun dunyada lgbt bireylerini hamgi şehir hangi ülkede olursa olsun avrupa paraya boguyor bunlar lanetli insanlar bunlari koruyor avrupalilar çunkü lgbt bireylerini avrupa kullaniyor para veriyor altlarina araba veriyor zengin uapiyor sayfalarina milyonlarca takipçi veriyor ve onlari zengin yapiyor ve avrupa bitek lgbt bireylerine önem verir avrupanin adami hepsi cogu avrupadan para almasa bile lgbtyi savunanlari avrupa sever destekler lgbt bireylerine arka çikar lgbt bireylerinin aileleri sorunluysa homofobikse yardimlar verir kirtarir maşa yapar onlari onlarda lgbt hayatini ozgurce yaşamak için maşa olmayi kabul eder extra bisey yapmiyolar lgbt bireyi olduklari için gorunur yaşiyolar normalleştiriyolar buda toplumu tamamen etkiliyor bu yuzden genc kizlarda lezbiyenlik tuzagina düsuyor zaten lezbiyen olan kizlar icin degisen bisey yok baskalarinida yanlarina aliyorlar kendi cinsiyetiyle aşk yaşamayi normal hale getirdiler çok ciddi güclendiler
artik kadin erkek ilişkisinden çok kadın kadına aşk konuşuluyor bu daha popüler kadinin kadina sokakta aşik oldugu duygusal yogunluk yaşadigi kadinin kadina sevgili olmayi teklif ettigi korkmadigi utanmadigi bir dönemdeyiz lezbiyenler çok rahat artik gizlemoyolar sokaklarda işyerlerinde heryerde itiraf edip rahatça çalışıyolar patron iyi çalisiyosa sorun yok kafasinda yani entresan bir dönem lgbtnin zirveye oynadigi butun dunyanin elinde telefon var oncede bir seyi bir insandan duyardik simdi butun dunyanin dilinde lgbt var cunku herkes kolay ulaşiyor lgbtye buda cinsiyetsiz bir toplum olduk