Akp li feministler Kades diye bir sistem kurmuşlar. Evet cinsiyetçilik 1. Kades dedikleri şey ne biliyor musunuz? Kadın destek. Şiddet gören kadınlara destek için bir uygulama yapmışlar. 7-24 kadınlara destek oluyor. Ee ne var bunda diyebilirsiniz, ne mi var bunda, sıkıntı şurda: Erkekler bundan faydalanamıyor. Erkekleri içermiyor, kapsamıyor. Sadece kadınlara yönelik bir program. Sadece kadınları koruyor. Şiddet mağduru erkekler için ne sığınma evi yapıyorlar ne de destek hattı. Sadece kadınları koruyorlar. Erkekler yok, erkekleri umursadıkları yok, erkeklerin mağdur olduğu davalara müdahil olmuyorlar. Ama mağdur olmuş kadınların davalarına müdahil oluyorlar ve en yüksek cezaların verilmesini istiyorlar.
Youtube da bir videoda gördüm mesela yaşlı bir kadın, kocasını dövüyordu. Gözümüzün önünde olan bir şiddet, ama ona rağmen yardım etmiyorlar erkeğe. O kadın tutuklanmıyor. Kadınlara yönelik suçlarda kadın davadan çekilse bile kamu davası açılırken ve erkek tutuklanırken, erkeklere yönelik suçlarda kamu davası açılmıyor. Taciz, tecavüz iftirası suçlaması olan davalarda bile. Sonuçta bu davalarda adalete yanlış bilgi verip, adaleti yanıltıyorlar. Sadece bu sebepten bile kamu davası açılması gerekirken, açılmıyor.
Şiddet mağduru tonlarca erkek var. Türkiye'nin nüfusu 80 milyon. Ve şiddet mağduru erkekler o kadar fazla ki. Medya bunları paylaşmıyor diye, başlığa "erkeğe şiddet" yazmıyor diye bunlar olmuyor mu zannediyorsunuz. Şiddet mağduru erkekler çok çok fazla, düşündüğünüzden çok daha fazla. İstatistiklerle sabit olan bir konu.
Erkekler korunmalı, erkeğe şiddetle mücadele edilmeli, erkek sığınma evleri açılmalı.
Sizce akp neden erkekleri korumuyor ve erkek düşmanlığı yapıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer