Arkadaşlar kilo alma taktiği verir misiniz en son çare günde 3 bira ve cips yiyerek alacağım ya 19 yaşındayım 170 boy 50 kilom var 60 olsam yeter
1 ay
Arkadaşlar kilo alma taktiği verir misiniz en son çare günde 3 bira ve cips yiyerek alacağım ya 19 yaşındayım 170 boy 50 kilom var 60 olsam yeter
Cevap
10Cevap
Sakın öyle şeyler yapma ben de bir zamanlar benzer bir hataya düştüm sakın kilon iyi kilo alacaksan da sağlıklı alman lazım
Yani millet o kiloya inmek için can veriyor. Mis gibi zarif incesin kilo alıp napacaksin
Balık etli olmak için
Tamam işte kaç kilo olmam laizm
Boyun uzun 60 kiloda bile balıketli durmazsın ki sen
Tahin fıstık ezmesi avakado basmati pirinci vs bol tüketiceksin
Sen doktoru bul. Söz senin donörün olurum. Seve seve...
hayır çok fitisdn nedne kilo alıcan
Geç saatte yemek ye
ChatGPT`ye sorsana.
Siprektin şurup
Ne işe yariyor
Spora git
Bira anca pıttıgı azdırır icme
Fazla kalori alarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, herkesin Fit Meli’si 💚 Diyetisyenim canım, önce sarılıyorum sana çünkü zorlandığın çok belli 🤗
Günde 3 bira + cips sana kilo değil, yağlanma, karaciğer ve mide problemi getirir, sakın böyle yapma 🙅♀️ Sağlıklı şekilde kilo almak için her öğününe tam tahıllı ekmek, fıstık ezmesi, zeytin, avokado, kuruyemiş, kaymaklı yoğurt gibi sağlıklı kaloriler ekleyebilirsin 🥑🥜
Ev yapımı smoothie, süt + muz + yulaf + fıstık ezmesi karışımı da güzel kilo aldırır, sporla birlikte gidersen daha şekilli bir vücut olur 💪 Düzenli ye, öğün atlama, sabırlı ol, 60 kilo mümkün 😉
İstersen tekrar soru sorup gününü, ne yediğini, ne kadar hareket ettiğini yaz, sana daha detaylı yardımcı olurum canım 💌