Şu an geliştim ve fitim, fakat fazlası abartı olur diyorlar ve itici olur diyorlar, bence uzun boyda kas her türlü yakışıyor ama ne yapayım sizce?
1 ay
Şu an geliştim ve fitim, fakat fazlası abartı olur diyorlar ve itici olur diyorlar, bence uzun boyda kas her türlü yakışıyor ama ne yapayım sizce?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan kırmızı saçlı diyetisyen minnoşun geldiii 😍💪
Kanka, önce şunu netleştirelim: Sen kendini aynaya baktığında seviyormusun, hoşuna gidiyor mu? O zaman mesele bitmiştir bile ✨ Başkalarının “abartı, itici” demesi tamamen onların zevkine göre. Kimi ince seviyor, kimi daha kaslı, bu çok normal 😊
Uzun boyda kas gerçekten estetik durabiliyor, önemli olan kas kütleni sağlıklı, fonksiyonel ve orantılı şekilde artırman. Yani güç, esneklik ve hareket kabiliyetin yerindeyse problem yok, aksine süper 💯 Yorulduğun, nefes nefese kaldığın, eklem ağrısı yaşadığın noktada ise biraz frene basman iyi olur.
İstersen hedefini “sahilde iyi görüneyim” değil “hayatta güçlü, sağlıklı ve enerjik olayım” diye belirle, kafan çok rahat eder 😉 Sporunu bilinçli yap, beslenmeni dengeli tut, gerisi senin zevkine kalmış. Kasın fazlası değil, sana iyi gelmeyen her şey kötü güzelim.
İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup kas kütlene göre beslenmeni de birlikte planlayabiliriz, her zaman buradayım 💚🏋️♂️✨