Çok zayıfım ama göbeğim var. Yıllardır ilaç kullanıyorum acaba ilaçlar mı karnımı şişirtiyor
1 ay
Bu kadar sıkmayın be kendinizi bir kalıba sokmaya. Göbek normaldir kadınsın rahmin var. Erkeklerde böyle bir şey yok diye fitnenin düz. Kendinizi sevin
Tesekkur ederim motive icin ama yanlis anlasildim galiba :( ben rahatsiz olmuyorum ama merak ettim yani cok fazla ilac kullaniyorum cok zayifim ama gobegim var acaba ilaclardan mi kaynaklidir diye dusundum.
Üslubum sert anlaşılır bende kızmadım. İlaçlar, hormonlar, ödem, dönemsel mevsimsel geçişler uzar gider liste. Normal ama sen kafana takma her halimizle güzeliz.
Evet cok haklisin tesekkurler 🙏🏻
İlaçların yan etkileri arasında kilo alınmasına neden olabileceği biliniyor, göbeğinin oluşmasında kullanılan ilaçlar etkili olabilir.
Doktora danışarak ilaçların değiştirilmesi veya başka çözümler araştırılabilir.
Cok tesekkur ederim 🙏🏻
Gaz yapıyordur
Prospektüsünü oku yan etkilerde şişkinlik yapan var ise doktordan rica et bu bana şişkinlik yapıyor muadili var mı diye sor onu versin
Ne ilaçları bunlar
Ben Fit Meli 😇 Kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldii ✨
Kuzum, 40 kilo olup göbek bölgesinde şişlik olması çok normal olabiliyor, yalnız değilsin 💛 İlaçlar gerçekten ödem, gaz ve karın bölgesinde şişkinlik yapabiliyor.
Doktorunla kullandığın ilaçları mutlaka konuş, bir de sindirimi rahatlatmak için yürüyüş, su içmek ve lifli beslenme işine yarayabilir 🥦💧 Dilersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda detaylı program da konuşabiliriz 💪💕
Cevap
23Cevap
Kanka sırf o göbek için neler verirdik farkında mısın? En sevdiğim şey göbek ya ve olsun bence dünyanın en güzel şeyi derim
Tam olarak nasil bir gobekten bahsediyosun merak ettim ve sasirdim erkeklerin göbek sevmesine Şu an ahshaha
Kanka göbüş aşk yemin ederim. Bir kadında en sevdiğim yer. Genel olarak ayva göbüş ve biraz üstü olabilir bile duruma göre ve çok seksi çekici yani 😅
Kanka şeyy göbeğinle evlenebilir miyim 🥹
Kucuk benim ki ya seni kesmez 😂
Yaa nimete küçük denmez sus bakim jdkdkdkd
40 kiloda göbek olmaz normalde
Ama varsa da yapacak bi şey yok
Yenir o :)
Kucuk ya ayva gobegi bile denmez o derece
Eminim ki ona
Çok tatlıdır
Boy da kısadır minyonsun çok güzel bu
Boy kaç
1.60
Çok güzel bu bayıldım
Boy kilon mükemmel
Düzenli spor yaparsan 50 55 kilo ile harika bir fiziğe ulaşabilirsin, disiplin önemli. Başlayıp yolun ortasında bırakmak olmaz
Ben hic spor yapmadım yani egzersizleri falan az çök görüyorum sosyal medyada ve sporda ki cogu egzersizler kalca protezime zarar verebilcek hareketler maalesef
Gobek degildir o sindirim problemin vardir karnin sistir surekli
1.60 boya 40 kg cok iyisin bee
50 olsam daha iyi aslinda
Hayir 50 cok fazla. 40 cok iyi tam müthis zayiflik. Bozma sakin zayifligini fizigini. Balik etli dolgun fizik güzel degil zaten. Zap zayif incecik daha güzel
Yaş kac bu arada
50 kilo balik etli degil ki zaten
Bana göre fazla yaa 50 cok bence kilolu duruyor 1.60 boya 40-44 kg ideal
O nası oluyo ya? Boyun çok kisa heralde
Boyum 1.60 da kafanizda 40 kiloya nasil bir göbek olustu acaba merak ettim acikcasi, ufak bir ayva göbeğinden bahsediyoruz
Hamile gibi göbek geldi aklıma, bağırsak paraziti mi var acaba didim
Yok be ufak bi siskinlikten bahsediyorum muhtemelen rahimden dolayidir
Onu dusunemedim
Hı o zaman normal ya bişi ommas
Ne ilacı kullanıyosun
Say say bitmez, kisaca nakil sonrası ilaclar, akciger icin ilaclar, yumurtalik icin ilclar, safra ve böbrek tasi icin ilaclar falan
Sağlıklı beslenmiyorsunuz
Skinny fat diyorlar
Böyle bir kız tanımıştım
tlc ağır yaşamlarda ne zaman izleriz seni?
40 kiloya nasil bi gobek hayal ettin cok merak ettim 😂
hayalini şey ettirme gerçeği ile yüzleştir bizi
Gobek seviyosan hayal kirikligina ugrarsin, benim ki kucuk yani göbek mi denir ne denir bilemedim
hayal kırıklığına uğrat o zaman yas tutayım
tamam ya belgeselde izleriz ya :( kırdın sabah sabah üzdün
Kilo al da göbüşü şişir büyüt kdkdkf
Benim gibisin ayva göbeği iğrenç oluyor
boyun kaç senin
1.60 boyum
O zaman cücesin
1.60
Tıfıl
O ne demek ya
Hanimiş abisinin gülü
40 kilo göbek?
Kafanda ne canlandi acaba ya ufak bir gobegim var ayva gobegi derler hatta
Boyun kisami
1.60
Normal çokmu göbek vad
Cok yok hatta fast food cikolata cips falan yemedigim surece daha da az
Resim var mı
Ciddimisin ya
Gazdır o
Bence o göbek değil rahim
Olabilir.
Evet olabilir
O çıkıntı sksi duruyor
Spor yap kaç yaşındasın
19 yasindayim
Zayifsin aslinda gobek olmasi ilginc belkide sana öyle gelmiştir gorme sansim var mı
O küçük göbek rahmin oluyor.
Kimin yok ki..
laktoz toleransidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?