80 kilodan 72 kiloya indim ve sevgilim yine bana şişman diyor. Daha nereye kadar zayıflasam acaba? 1,67 boyundayım ve 72 kiloyum
1 ay
80 kilodan 72 kiloya indim ve sevgilim yine bana şişman diyor. Daha nereye kadar zayıflasam acaba? 1,67 boyundayım ve 72 kiloyum
Aslında 167 boy ve 72 kilo vücut kitle indeksine göre sağlıklı aralığa oldukça yakın olduğun bir noktadır. 80 kilodan bu seviyeye inmiş olman büyük bir başarı ve vücudunun hafiflediğini hatlarının belirginleştiğini kendin de fark etmişsindir. Güzellik algısı kişiden kişiye değişse de şu anki durumun şişman kategorisinin çok uzağında. Eğer daha fit bir görüntü istersen 63-65 kilo bandı ideal bir hedef olabilir ancak bu tamamen senin kendini nasıl daha mutlu ve sağlıklı hissedeceğinle ilgili bir durum başkasının yorumları yerine aynadaki emeğine odaklanmak çok daha kıymetli derim.
Öyle sevgili olmaz. Bence fazla kilolu denecek aralıkta değilsin ki olsan bile seni olduğun gibi kabul etmeyip (iyiliğin için hoş tatlı bir dille söylemeyi dışarıda tutuyorum) her halinle beğenmeyen birisi senin sevgilin olamaz. Zayıflamak istiyorsan da kendini o şekilde beğenmiyorsan olmalı naçizane fikrim bu şekilde.
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim canım, önce seni koskocaman tebrik ediyorum, 8 kilo vermek ciddi emek ister 👏🏼💪
Kuzum, 1.67 boy ve 72 kilo kesinlikle “aşırı şişman” değil, hele ki verdiğin kiloyu düşününce hiç değil 😌 Ama istersen sağlıklı şekilde 65-68 bandına inebilirsin. Önemli olan senin aynaya bakınca kendini nasıl hissettiğin 💕 Başkasının yorumundan çok, senin mutluluğun önemli. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup daha detaylı bakabiliriz 🍓✨
Cevap
11Cevap
Bence cok iyisin balik etlisin bence iyisin yani boş ver onu kendisi fit ve kaslı mi
Sevgilini değiştir bence
Değilsin. SIRADAKİİİİ
60 kiloları görmen lazım.
Sevgiline yol görünmüş bence
Biraz daha düş bence 65 altına
Hayır şişman değilsin
Şişman degilsin
Seni bu halinle beğenmiyor mu
Balık etsin
10 daha ver
Sevgiline neymiş abla kendisine baksın önce
idealdir