Genç kızlar olarak kaç kilosunuz, ne kadar süredir spor yapıyorsunuz ve kaç kilo kaldırıyorsunuz?

Kaç kilosunuz ne kadar süredir spor yapıyorsunuz kaç kilo kaldırıyorsunuz? Patlama gücümü kullanıyorum genelde set aralarında step yapıp + kol bacak esnetiyorum. Koşu bandını 10 dk ağırlıkla beraber çalışıyorum 5.5'te veya 10 eğimde. Birkaç yıl önce azıcık spor salonu deneyimim olmuştu ve başlangıçta az kaldırmamın üstüne çıkabilmem imkansız gibi lanse edilmişti. Şimdi 2 günde açıldım ve kendi kilomun 10 kilo altında çalışıyorum dambılda 20 kiloyla da squat yapıyorum. Bir haftadır yapıyorum. Olay tamamen vücut kilonuz ve anlık basmanızla alakalı yağ oranım fazla olsa da kilo büyük etken. Cinsiyetime bağlı kas ölçüm belki birkaç ay sonra ağırlığı artırırken fark eder ama şu an için başlangıçta zorlamıyor. Yine güncellerim. Bunu genç kızlar farkında değillerse diye paylaşmak istedim çünkü birkaç yıl önce denediğimde pek bilmiyordum ki hala taşıyabildiğim ağırlığı kaldırmam bazı genç erkeklerce garipseniyor birkaç kilo düşür vs diyen oldu.

Genç kızlar olarak kaç kilosunuz, ne kadar süredir spor yapıyorsunuz ve kaç kilo kaldırıyorsunuz?